Platforma Politica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Lasa bre, ca in ritmul in care ne indatoram acum, cam 1.5 miliarde euro/luna, nici Rosia Montana nu mai acopera gaura. Pensiile si salariile plus ajutoarele sociale trebuie platite de undeva, nu?

Comment

Pensiile si salariile plus ajutoarele sociale trebuie platite de undeva, nu?

Vine Ponta si le plateste, se descurca el cumva, veni-i-ar greata de Daciana ...
      Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

mai bine sa ii vina dacianei de el. sa iasa pe post si sa anunte ca baga divort pentru ca ponta... are probleme... ori da rateuri prea des, ori nu mai poate deloc, ori e pidosnic...
        asta ar fi singurul lucru care ar lovi tare in convigerea primitivilor ca el e cel mai bun.
        altfel, toti meltenii vor vedea orice lucru nasol ca pe o calitate, cine se aseamana se aduna, iar in cazurile de mai sus el nu ar mai fi reprezentativ pentru sleahta de masculi inchipuiti.

Comment

Originally posted by jonnie007 View Post
          Probabil esti stangaci si simti cum iti fuge presu` de sub picioare! ultima solutie...sa joci la cacealma!

Daca ajungem pe mana lu` Viorica...ne mai salveaza Salin!
          Ati gandit mult sa ajungeti la aceasta teorie/concluzie conspiratirationisto-imbarligato-amestecata?

Ca sa fiu ma clar (mai usor de priceput): topicul e o RECLAMA (prost mascata) a unui candidat. Clar pana aici?
          Au mai fost topicuri cu "mandria romanului", cu credinta si traditii...si ati vazut unde s-a ajuns!!! Asta e fix acelasi lucru.
          Daca ne apucam de discutat politica pe forum mi-e teama ca se ajunge la dat cu caramida-n parbriz.
          Aia vroiam sa zic, nu sa arunc cu afinitatile mele politice pe aici.

P.s. Mi-a placut mult mai mult Sibiul, curat, civilizat, ordonat....decat Braila mea plina de "burtosi cu ceafa lata".

Comment

Stai calm, nu conteaza prea mult primarul cat structurile subordonate, sibiul e alcatuit din alti oameni decat braila. Se vede clar influenta austroungara care nu a trecut carpatii, si eu sunt din zona de sud dar recunosc ca dupa ce treci carpatii de la sud la nord dam de o alta tara...
            Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Originally posted by CeDeBe-L View Post
              Ca sa fiu ma clar (mai usor de priceput): topicul e o RECLAMA (prost mascata) a unui candidat.
              Nu am detectat vreo reclama! si chiar de ar fi...ce naiv ar musca din gargara "PeSeDista" de 3 lei vechi ?!

La Braila e pepiniera de infractori si colorati (din nefericire)!
              Keep walking...

Comment

Subscriu, cand vezi care e masa populatiei care i-a acordat votul acelui individ, parol, cum zicea cetateanul turmentat, "eu cu cine votez?". Din pacate, diferenta evidenta intre zona din interiorul lantului carpatic si cea din afara acestuia se masoara prin nr de votanti, nu prin calitatea acestora. Eu puneam o regula generala, aia cu iq sub 80 ( o valoare medie, sa zicem) , sa nu aiba drept de vot. Ca mie personal (imi cer scuze pt subiectivism), nu imi convine sa-mi aleaga viitorul un neica nimeni care isi aduce aminte nostalgic de "ajutorul" dar de Iliescu in scaparea Romaniei de conducerea lui Ceausescu ( big mistake). Am ajuns sa dorm cu diploma la cap, sa nu gasesc un loc de munca, sa nu pot sa imi iau o casa, o masina. Astea sunt doar vise...si totusi, speranta moare ultima. Poate aliantele care se vor forma acum, ne vor da un conducator demn sa ne reprezinte ( chiar daca si el calca stramb, se vede). Eu daca ar face Iohannis din Romania ce a facut din Sibiu cat a fost primar, sunt multumit. Dar din pacate uneltele lui Mazare, dobrogenii, de Braila nu mai spunem si restul celor care cred in vorbele desarte insirate de PSD inca ne decid viitorul...

Comment

La mine in zona dracu intelege de ce a luat Viorica mai multe voturi! PSD "a facut nimic" pe zona in ultimii 100 de ani!

efectiv populatia e lovita in freza!
                  Keep walking...

Comment

Dupa cum arata harta cu rezultatele la vot, toti ce sunt la sud si est de Carpati, au sustinut in special PSD-ul. Sa mai amintesc faptul ca aia sunt si cei mai saraci din Romania?

Comment

Aia din Bucuresti si ilfov in special. In rest cam ai dreptate.
                      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Daca ar fi capitala la Timisoara sa zicem, ar fi plin de saraci si in Bucuresti, ca s-ar muta cu cortu' toate multinationalele.

Comment

doar viorica va protejeaza pensiile...
                          cu un astfel de mesaj ELECTORAL(minciuni la fel ca aacu 20ani), normal ca polulatia cea nooaba, au sarit la vot pe rosu...
                          Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..

Comment

E trist sa vezi ca o tara se divide intre octogenari si "adolescenti", intre subcultura si cei cu dorinta de carte (macar atat). si ma intreb, oare mi-ar fi mai rau daca ar lua ungurii Ardealul? ( e retorica, nu starnesc polemici). Citesc programul de presedinte al lui Viorel, mi-e groaza. La 27 ani ma chinui sa imi gasesc un loc de munca stabil, care sa imi ofere o anumita siguranta, un anumit nivel de trai...nu sunt sperante, o sa fiu "somer" fara sa fi muncit macar, deoarece pe functiile solicitate este deja lume cu vechime( eu cand/cum imi fac vechimea?), sau mai nou, supracalificarea imi inchide usile in nas. Din nou, statul roman se afla intr-un moment de impas, condus din umbra de comunistii mascati care ne-au bagat pe gat revolutia. Inca o data, tanjesc sa-l vad pe Moromete in fiecare om mai in varsta, sa vad ca viitorul meu e mai mult decat un pumn de chibrituri, decat un poster promotional sau un fular la gat....in cel mai bun caz, fac nodul strans si sper sa nu se rupa!

Comment

Te-nscrii si tu in partid si iti gasesc aia un loc de munca, unde nu e nevoie sa ai calificarea necesara ci doar carnet de partid.
                              Apoi, cand toata lumea va fi in partid, vom regresa la nivelul anilor '60-'70, perioada in care toti se calificau la locul de munca si se scoleau la seral.

Comment

Da' problema e ca nici asa nu ai siguranta si stabilitate. In plus, in simplitatea in care am fost crescut, am fost invatat sa nu ma vand, sa obtin ceea ce imi doresc prin munca si efort propriu. Poate ca viitorul nu va fi asa de negru, sper.

Desi probabil voi fi banat pt acest post, incerc doar sa evidentiez modul in care se face/s-a facut campanie si curajul unora de a arata acest lucru, desi cu o floare nu se face primavara. http://www.bogdanstoica.ro/blogul/it...ge-nimeni-****
                                Last edited by 30_VLD; 4 November 2014, 13:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google