Platforma Politica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• In plus, Basescu a cerut "basistilor" sa faca uz de dreptul lor la vot.

PS: Iancule, da' ti s-a parut normal ca o campanie a unui candidat sa fie cladita pe ANTI BASESCU? Chiar si in al 12lea ceas? Eu cred ca Ponta are fantezii cu Base, altfel nu imi explic nivelul ala de obsesie pt el. Avem de-a face cu cea mai josnica si de joasa speta campanie politica, in care viitorul nostru este decis prin pomeni electorala. "Victor Fonta Presedinte!!!!"

Comment

• Stati linistiti! Daca se putea schimba ceva, cu adevărat, prin vot, nu ne-ar fi fost ingaduit. Este un citat inexact preluat de mine, al unei somitati, cunoscut in toata lumea. Sau, asa cum zicea Schiller "Lumea e condusa doar de interese"
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• ceva de genu?
        Attached Files
        ex:
        Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km)
        Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km)

Comment

• fuse, fuse si se duse. na ca a iesit Iohannis.
          sunt uimit ce se intampla in Braila si Galati... oameni mai inversunati pro PSD decat in judetele alea nu am vazut. nu ii inteleg.

Comment

• Mocaciuni...
            Daca si tu primesti chestii moca mult timp, sa vezi cum te revolti la ideea ca nu vei mai primi.
            Braila si Galati pute de pensionari iesiti inainte de termen cu certificate medicale false.
            Pute de puteri ce nu aduc nimic bun societatii!
            Pe astia i-as pune intr-un tarc si i-as obliga sa munceasca!
            Prea multi ducem in carca toti imputitii!

Ca asta face caracatita rosie: se foloseste de cretini, carora le da un ulei si un orez, 100 lei cresteri salariale (desi le pune taxe de 150), si apoi pulimea urla :"Vrem Ponta! Vrem Ponta!"
            Luati niste puie pe paine prima data, sustinatori ai cocalarismului!

Comment

• Si va dati seama cat de naspa e pentru mine (de exemplu) sa traiesc pe aceste meleaguri?
              Oricum, nu va contrazic referitor la parerea pe care o aveti despre aceste doua judete...

Comment

• Hai in Ardeal, ca-i nevoie de oameni constienti! Oricum, in speranta ca Iohannis se va tine de cuvant, nu cred ca va discrimina el judetele/zona respectiva. Daca privim atent modul in care se face propaganda, discriminarea vine de la Bucuresti, prin investitiile lor, ideologiile si manipularea generala...

Comment

• Eu lucrez cu oameni din ardeal, pe partea de constructii! Ii aduc aici in Bucuresti, le dau casa, masa si salariu!
                  Astia din Ardeal (nu toti) parca au alte gene. Au teoria lucrului bine facut, nu fura asa mult, sunt oameni la locul lor.
                  Treceti bai hahalerelor combinatoare (aici vorbesc la modul general adresandu-ma fix alora care se simt astfel) la munca! Sau mars la drogat si murit!

Eu deja simt ca explodez cand vad puturosenie, stat cu mana intinsa si frecat ridichea!

Comment

• Ma, stii cum e? Fiecare padure are uscaturile ei. Da' parca padurea astora e numai din uscaturi facuta...

Comment

• La muncă bah!!!
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Azi la semafor un cersetor.
                        Ii dau 3 lei si ii zic sa ia frunzele de pe masina.
                        "Hai bosss, glumesti?"
                        1 spit prietenesc a primit in cur!

Cum zice si intunecatul: la munca!!!!

Comment

• Boss, vrei si tu sa munceasca gealatul? La polul opus, intru in tara cu masina ( Nadlac). Intru in primul OMV, aveam vinietele lipite inca. Vine un baiat (de etnie) si ma roaga frumos daca i le pot da lui. Masina imi arata ca dupa o calatorie de 2500 km. Deschid usa, ii zic sa intre (se opreste in usa, zice sa intru si eu, ca el nu fura). Ia jos vinietele, ii dau si chitanta (era aia pe Slovenia, cred) la care imi zice sa astept. A venit cu o sticla, o racleta, mi-a curatat masina mai ceva ca la spalatorie si a vrut el sa imi mai dea 10 lei pt vinieta aia. Am ramas puf.

Comment

• Eeee, mai rar!
                            Totusi, cred ca mai exista o sansa cat de mica ca aia care vor sa munceasca sa-i sufoce pe puturosi, si nu invers.

Comment

• Eu sincer sper, si daca nu-i sufoca, macar sa nu ii lase sa se inmulteasca. Schimbarea a inceput de jos, de la noi. Acum sa vedem ce se intampla sus, la ei. Pentru ca si asta cu munca, e o moneda cu 2 fete. Fara locuri de munca stabile, doar privati care exploateaza la maxim, fara speranta unui tratament normal, in conformitate cu anumite prevederi ale codului muncii, cu normele in vigoare, fara astea nu facem nimic. Bine ca au privatizat/distrus/vandut tot, indiferent in care ordine...

Comment

• La cort, bah!

"Orasele din corturi", noul trend urban din SUA cauzat de crizaFoto: Daily Mail
                                Prabusirea creditului imobiliar, numarul tot mai mare de someri, miile de locuinte luate de banca pentru neplata creditelor, toate acestea au dat nastere in Statele Unite ale Americii unei noi dezvoltari urbane - "orasele din corturi".

Nu seamana deloc cu ceea ce toata lumea numeste "visul american". Noile "Tent cities" au luat nastere la marginea marilor orase americane, iar aceste "orase din corturi", cum mai sunt numite, devin din ce in ce mai numeroase si mai populate, informeaza cotidianul britanic Daily Mail.

Unul dintre cele mai "populate" state din America cu astfel de "orase in corturi" este California. Cu o economie in cadere libera, cu o piata imobiliara in plina criza, viata la cort a inceput sa devina un mod de viata tot mai des intalnit la marginea marilor orase din SUA.

Langa Sacramento traiesc in corturi, de exemplu, peste 300 de oameni. Cei mai multi dintre nefericitii locatari au aparut dupa izbucnirea crizei. Sotii Vaughn, de pilda, stau aici de sase luni, pentru ca si-au pierdut locurile de munca si nu si-au mai putut plati ipoteca pe casa.
                                Primarul din Sacramento ia în considerare chiar legalizarea “locuinţei-cort”, pentru a compensa lipsa locuinţelor sociale în care să îi primească pe cei lăsaţi pe drumuri de bănci (băncile deposedează zilnic 500 de californieni de locuinţele lor).
                                Însă oraşul de corturi din Sacramento este doar unul din cele câteva zeci care au împânzit America. În Santa Barbara, municipalitatea a cedat celor rămaşi fără case un parc de maşini şi camionete vechi. Din statul Washington şi până în Nevada, Georgia şi chiar Florida, grupurile care militează pentru cei fără adăpost şi agenţiile guvernamentale raportează cea mai mare creştere de zeci de ani încoace a numărului oamenilor ce se instalează în tot felul de locuinţe improvizate.
                                Nu toata lumea care o duce greu, da dovada de puturosenie. Pur si simplu, se intampla, destinul fiecarui om tine de multi factori pe care nu-i controleaza decat in mica parte.

Poate Iohannis sa fie un factor pozitiv in evolutia tarii pe urmatoarea perioada.
                                Last edited by mr.K; 18 November 2014, 09:53.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google