Fluierat Motor.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Neclara .

how to use print screen

Comment

destul de clara cat sa-m fac o idee...intr-adevar, NU vad role.
      inca o data, ce motor ai?

Comment

1.6 8v k7m A8 (dacă nu mă înşel).

Comment

euro 5.

ce naiba a patit avataru' tau?

Comment

Daună totală, cap de pod. Tinereţe zbuciumată )

Comment

nasol...vreun pretenas a fost autoru'?
              unde e podetu' cu pricina, ma risc la o varianta: cum urci spre ciunga, pe hagau?

Comment

E chiar in Ciunga, la biserica de jos, la camin. Autoru' e subsemnatu, drama e ca ma au aia de la Casco in baza de date )

Comment

gata, mi-am dat seama acum ca mi-ai zis. e langa fostu' bufet!
                  initial m-am gandit ca e in partea dinspre oras, da' acolo, nu e curba, urci direct si e mai abrupt.

cand ai comis-o si in ce imprejurari?

Comment

Mai sus de fostul bufet, acolo e primul pod.
                    Long story...e implicat un sant, oleaca de viteza si conditii nefavorabile. Bine ca exista Casco . Daca nu ma insel, s-a intamplat acum 6 ani, aproape.

Comment

aha, e chiar podetu' de langa camin. veneai din sat si ai ratat curba?

Comment

Curba s-a luat, dar din pacate (sau fericire), oamenii au facut un sant sanatos acolo, in poza marita se observa. A prins roata acel sant si s-a dus masina fix in capul de pod. S-a aprins ca o artifica ) si a ars ca atare. Bine ca a venit un singur pompier, pana si-a intins el furtunele, se putea deja constata dauna totala.

Comment

bine ca ai putut sa iesi din ea in siguranta. erati mai multi in masina?

nu stiu, aveti o atractie la poduri sau podete pe acolo...cu ani in urma aveam un bun prieten care a luat la masurat parapetu' metalic de pe podu' peste mures. noroc ca era iarna si n-avea viteza mare, insa masina a facut-o (o berlina rosie nou-nouta) muci. e drept ca si el era cam muci de la beutura, inainte de accident

Comment

3 Doamne, si toti 3. Cel din spate si-a spart nasul, in rest toti bine. Cu iesit pe geam, panica si alte cele.
                            Eh, se intampla, altii au murit si n-au patit nimic.

Problema persista, ce fluiera acolo? )

Comment

nu stiu...io am ideile mele fixe (bineinteles si putine) cu rolele...da' cum la tine nu vad asa ceva, ma depaseste sa ma mai risc la vreun verdict.

Comment

Ofer recompensa in natura (tuica ardeleneasca ) ) celui care imi da o sugestie, sa ma apuc de verificat la ea. I-am dat cheie de dimineata, azi, si parca vroia sa decoleze primele 3 secunde. Dupa aceea, sunet normal chiar si la turatii mari! Maine o sa repet experimentul cu tatal meu, sper sa reusesc sa filmez sunetul respectiv (ciudata exprimare).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google