Amabilitate Angajati Dacia

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ĂLA e exceptia.

Umbla vorba cum ca angajatii de la Renault au frustrari ca nu lucreaza si ei pentru BMW.

Comment

Eh, unii si-au luat frustrarile si le-au dus la Jaguar- Land Rover sau Airbus.
      Nikki, de unde stii tu ce program am eu? Si cine e "ala"? "ala" cromatic parca care punea pe forum documente cu "confidential renault"? Sau ma insel?
      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Originally posted by Niki View Post
        Si mai posteaza si DOAR in timpul programului...
        normal ca doar in timpul programului.
        de aia e program de opt ore, sa nu te plicti acasa. vii sa stai pe net la birou, curentul e gratis, AC/caldura la fel, net asa si asa...
        pai? asta e viata!

Originally posted by einstein1984 View Post
        Eh, unii si-au luat frustrarile si le-au dus la Jaguar- Land Rover sau Airbus.
        Nikki, de unde stii tu ce program am eu? Si cine e "ala"? "ala" cromatic parca care punea pe forum documente cu "confidential renault"? Sau ma insel?
        aia au fost cei mai castigati. doar sa se tina de treaba.
        ALA cu documentele confidentiale era torquemada...

Comment

Iar eu cu Niki nu ne refeream la torquemada, cu ALA, ca sa fie clar.
          Ca imi mai fac un prieten pe aici, daca se intelege gresit.

Comment

Originally posted by skd_ozenel View Post
            normal ca doar in timpul programului.
            de aia e program de opt ore, sa nu te plicti acasa. vii sa stai pe net la birou, curentul e gratis, AC/caldura la fel, net asa si asa...
            pai? asta e viata!

aia au fost cei mai castigati. doar sa se tina de treaba.
            ALA cu documentele confidentiale era torquemada...
            Tu lucrezi noaptea ca stripper si acu esti in timpul liber de tii morala? Idem si pt nea ca.
            Torquemda baga din dialogys, care e pe torrente, nu e insider.
            Last edited by einstein1984; 5 November 2014, 15:51.

Comment

Cui naiba tin eu morala? Mi se rupe...
              Ca daca scriu eu aici, se educa aia din reprezentante parca. In spiritul Renault, sa facem oricum, dar gunoiul trebuie bagat sub covor, nu lasat la vedere.
              Last edited by mr.K; 5 November 2014, 15:57.

Comment

Originally posted by einstein1984 View Post
                Tu lucrezi noaptea ca stripper si acu esti in timpul liber de tii morala? Idem si pt nea ca.
                Torquemda baga din dialogys, care e pe torrente, nu e insider.
                nup, ca daca lucram ca stripper nu eram la ore inumane pe forum. aia e strategia mea ;) nu tin nicio morala. daca tineam morala insemna sa nu fac nimic in timpul programului, ha-ha... nu sunt lupul moralist. el se jura ca nu fura dar....

Comment

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2

Comment

Poate vin o dictatura pontina, sa vedeti voi atunci frecat menta o laie la serviciu.
                    O sa castigati numeric la fel, o sa lucrati de 3 ori mai mult si o sa aveti taxe mai mari.
                    Calculator? Frecat de menta la munca? Hahahaha.... de domeniul trecutului.

Comment

Daca vine ala cu prune in gura va curge lapte si miere, cum sa nu. Taxele la prostii de cetateni le vor mari ambii, scaderea cu 5% a CAS angajator deja a faultat bujetu', nu mai ajunge banetu'.

Deja au cumparat 500 de Duster, cica vor merge pana la 5000 de masini, va dati seama ca va creste fluxul de revizii la reprezentante, sa vezi atunci cum nu le ajungi cu prajina la nas alora de la receptie, daca esti client.
                      Last edited by mr.K; 6 November 2014, 12:44.

Comment

Cezar, poate se muta 2 baiti de la fisc in sediul firmei tale sa vada ce decontezi si cum. merge in ambele sensuri dictatura.

Comment

Eu merg legal moncher.
                          N-am ce sa decontez, ca de aceea am gpl pe toate masinile Alte lucruri eu nu mai decontez, si nu mai decontez de cand statul M-A FURAT! Pai cum e posibil sa dicteze 2-3 proaste ca 2-3 transporturi nu trebuiau facute, doar pentru ca n-am vrut sa le dau spagi... Le-am facut plangere penala, au fost date afara de la scarbici, doar ca eu am ramas cu TVA-ul platit aiurea.
                          Politica mea este ca si a americanilor: nu da motiv leprelor sa te fure!
                          Sau credeti ca in tara se pot face bani doar prin furt? Ca asa vedeti la TV.

Si daca iese Ponta, eu in 2 ani plec in alte tari, pt ca nu stiu sa merg hoteste, asa cum vedeti voi la TV! Vor ramane multi cocalari!
                          Last edited by Cezar; 6 November 2014, 13:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Daca vrei sa fii competitiv cu aia care fura... trebuie.
                            Nea cappa zicea ca daca nu dai spaga la Bucuresti nu poti rezista pe piata.

Comment

Ba poti rezista linistit.
                              Nu pot concura cu aia care fura pt ca au 2 avantaje majore asupra mea:
                              1. stiu sa fure
                              2. au sistem de furt bine pus la punct.
                              De aceea, merg acolo unde exista mai putina hotie.
                              Daca furam, probabil ca acum eram multi milionar!

Mai este un aspect pe care nimeni nu-l ia in calcul:
                              Daca furam toti, cine mai munceste?
                              Daca furi tu ca manager (patron sau actionar) de ce crezi ca n-ar fura cei cu care lucrezi? Adica ai pretentia ca doar tu sa furi, iar ceilalti nu?
                              Uite ca majoritatea vor sa fure si este deja o normalitate. Eu militez impotriva ei pt ca nu are cum sa aduca plus valoare pe termen lung in niciun fel de conditie!
                              Mai ales intr-un sistem de prestari servicii sau constructii.

Comment

In servicii facturezi si tu un pic mai mult, sa nu se prinda clientu'.

Asa cum fac reprezentantele Dacia, cu ora tehnologica.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google