Radar Mobil

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Radar Mobil

Salutare tuturor membrilor loganclub!
    Am o mica problema si nu stiu cum sa fac, poate stie cineva ceva.
    Luna trecuta am fost la munte(cheile bicazului), si am luat in radar in localitatea Nicolae Balcescu cu 80 km/h, si nu am fost oprit de politie, dar am primit astazi acasa instiintare in care trb sa comunic cine a fost conducatorul autovehiculului. Rugamintea mea la voi, care a m-ai primit acasa amenda de radar, daca poate sa-mi spuna daca trimit si poza si daca se vede fata soferului...
    Va rog frumos cine stie sa ma ajute:|
    Cars don't kill people. People kill people!

Poza o arata doar in instanta, in caz ca faci contestatie.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Spune si tu ca a condus taicatu,eu o dau mereu pe socramiu .Nu se vede nici o fata in poza, stai linistit.
      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Si chiar daca se vede, nu sta nimeni sa verifice sute de fete in fiecare zi...
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by kamikaze View Post
          Salutare tuturor membrilor loganclub!
          Am o mica problema si nu stiu cum sa fac, poate stie cineva ceva.
          Luna trecuta am fost la munte(cheile bicazului), si am luat in radar in localitatea Nicolae Balcescu cu 80 km/h, si nu am fost oprit de politie, dar am primit astazi acasa instiintare in care trb sa comunic cine a fost conducatorul autovehiculului. Rugamintea mea la voi, care a m-ai primit acasa amenda de radar, daca poate sa-mi spuna daca trimit si poza si daca se vede fata soferului...
          Va rog frumos cine stie sa ma ajute:|
          Salut.In Nicolae Balcescu,sunt montate camere fixe,la intrare si la iesirea din localitate.Trebuia sa fiii mai ATENT la indicatoare,pentru ca iti indica drum supravegheat video.
          Am primit si eu una din astea,de prin zona jud Ilfov, si m-a sfatuit un prieten sa le spun sa imi trimita poza prin posta, sa pot identifica soferul, pentru ca in ziua respectiva,mai multe persoane au condus masina.Bun, zis si facut, si la 2 saptamani primesc amenda acasa in valoare de 9 puncte si 350 lei amenda. Si asta era minima din minima, deoarece nu am dat datele conducatorului auto care a condus cand a fost luat de radar.
          Deci, din propria experinenta, te sfatuiesc sa treci datele tale personale si sa astepti amenda acasa,ca daca nu o platesti prea repede, o vei plati la impozitul pe casa, sau daca ai vreo ruda care nu mai conduce, sa treci datele acelei persoane si scapi de amenda, numa sa nu te "frigi", ca ustura rau.
          Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Originally posted by cristi3775 View Post
            Salut.In Nicolae Balcescu,sunt montate camere fixe,la intrare si la iesirea din localitate.Trebuia sa fiii mai ATENT la indicatoare,pentru ca iti indica drum supravegheat video.
            Am primit si eu una din astea,de prin zona jud Ilfov, si m-a sfatuit un prieten sa le spun sa imi trimita poza prin posta, sa pot identifica soferul, pentru ca in ziua respectiva,mai multe persoane au condus masina.Bun, zis si facut, si la 2 saptamani primesc amenda acasa in valoare de 9 puncte si 350 lei amenda. Si asta era minima din minima, deoarece nu am dat datele conducatorului auto care a condus cand a fost luat de radar.
            Deci, din propria experinenta, te sfatuiesc sa treci datele tale personale si sa astepti amenda acasa,ca daca nu o platesti prea repede, o vei plati la impozitul pe casa, sau daca ai vreo ruda care nu mai conduce, sa treci datele acelei persoane si scapi de amenda, numa sa nu te "frigi", ca ustura rau.
            ai dreptate si eu am patito.......Si inca trag
            sigpic Alexandria

Comment

Cineva mia spus sa trec un nume strain...Si nu se mai ia de tine..

Comment

Originally posted by BurnRuber View Post
                Cineva mia spus sa trec un nume strain...Si nu se mai ia de tine..
                daca acel nume nu e
                gasit raspunde propietarul
                pentru tainuire sau ............Asa ca recunoaste
                sigpic Alexandria

Comment

Arunca un ochi si aici sunt mai multe solutii.
                  Trimiti datele tale intr-o scrisoare cu plata ramburs si sigur nu iti va plati militianul sa ridice scrisoarea...Dupa aceea vei primi acasa amenda pe care o vei contesta in instanta si vei castiga.
                  Poza pe care o vei primi este din spate ca au fost cazuri cu foto din fata si respectivii erau cu amantele in masina si a iesit show mare
                  Aici inchidem si continuam dincolo .
                  sigpic

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google