Ieri am fost la reprezentanta service din Piatra Neamt, pentru a efectua revizia la 30.000km la masina. Din diverse motive am apelat la niste relatii, pentru a face revizia, pentru ca pana te programeaza ei, cred ca ajungeam la cea de la 45.000. Am ajuns dimineata la ora 07.55, am lasat masina in curtea din spate, m-am dus in fata sa fac actele pentru a intra la revizie,dar am uitat in masina actele mele personale.Cand ma intorc inapoi la masina,sa imi iau actele, un grup de baieti, care lucreaza la AUTO MOLDOVA, erau stransi la o barfa de dimineata in curte, in fata unui logan bleu-marine,care avea bara fata-spoiler data jos. Unul dintre ei avea un ciocan de 10 kg{sau 5}, si lovea in bara fata a masinii, in timp ce,ceilalti colegi se amuzau pe faza asta. Din pacate nu am apucat sa filmez, pentru ca atunci cand m-au vazut, s-au oprit, iar cand am terminat cu actele si m-am intors inapoi, nu mai erau prin curte nici unul.
Deci domnule proprietar de Logan ,culoarea bleu-marine, motorizare 1.6 16 valve, cu bara spoiler fata/spate date jos......Sa stii ca masina ta rezista si la lovituri de ciocan
Am vazut apoi ca avea amandoua airbaguri sarite.Nu era prea serios avariata in fata, ci doar ii lipsea spoilerul fata/spate.
Voi ati mai trecut prin asa momente?
Deci domnule proprietar de Logan ,culoarea bleu-marine, motorizare 1.6 16 valve, cu bara spoiler fata/spate date jos......Sa stii ca masina ta rezista si la lovituri de ciocan

Am vazut apoi ca avea amandoua airbaguri sarite.Nu era prea serios avariata in fata, ci doar ii lipsea spoilerul fata/spate.
Voi ati mai trecut prin asa momente?
Comment