Moment Socant

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Moment Socant

Ieri am fost la reprezentanta service din Piatra Neamt, pentru a efectua revizia la 30.000km la masina. Din diverse motive am apelat la niste relatii, pentru a face revizia, pentru ca pana te programeaza ei, cred ca ajungeam la cea de la 45.000. Am ajuns dimineata la ora 07.55, am lasat masina in curtea din spate, m-am dus in fata sa fac actele pentru a intra la revizie,dar am uitat in masina actele mele personale.Cand ma intorc inapoi la masina,sa imi iau actele, un grup de baieti, care lucreaza la AUTO MOLDOVA, erau stransi la o barfa de dimineata in curte, in fata unui logan bleu-marine,care avea bara fata-spoiler data jos. Unul dintre ei avea un ciocan de 10 kg{sau 5}, si lovea in bara fata a masinii, in timp ce,ceilalti colegi se amuzau pe faza asta. Din pacate nu am apucat sa filmez, pentru ca atunci cand m-au vazut, s-au oprit, iar cand am terminat cu actele si m-am intors inapoi, nu mai erau prin curte nici unul.
    Deci domnule proprietar de Logan ,culoarea bleu-marine, motorizare 1.6 16 valve, cu bara spoiler fata/spate date jos......Sa stii ca masina ta rezista si la lovituri de ciocan
    Am vazut apoi ca avea amandoua airbaguri sarite.Nu era prea serios avariata in fata, ci doar ii lipsea spoilerul fata/spate.
    Voi ati mai trecut prin asa momente?
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Eu zic ca daca tot schimba barile nu era nici o problema
    sigpic

Comment

Nu conteaza daca schimbau barele...Cum sa dea cu ciocanul in masina....Orice soc se transmite mai departe...
      dar asa e in Romania....Asa sunt mecanicii, unde vad gaura baga surub, in loc de presa au ciocane, etc.
      Eu la Automoldova nu mai calc niciodata....Nici la revizie nu cred ca ma duc...Doar sa nu am probleme inainte.

Comment

Din cate stiu dupa orice accident mai serios se schimba airbag-urile iar baietii din service stiind treaba asta au incercat ei sa le deschida fortat...
        sigpic

Comment

Din pacate suntem romani . Si cam jumatate sunt prosti cu PPPPPPP mare . Ni s-a dus duhul si prin alte parti . Pacat ca proprietarul nu stie , ar trebui dati in judecata .Pt ca-si bat joc de masina .
          B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Ok inteleg ca se schimba airbagurile insa nu asta e procedura.

Comment

Pfff Romania poate e o metoda mai noua sau cel putin mai eficinta de a pe proba da tot le schimba
              http://img229.imageshack.us/img229/8592/sigpic3405.png

Comment

Originally posted by valeriuciprian View Post
                baietii din service stiind treaba asta au incercat ei sa le deschida fortat...
                Nu asta vroiau sa faca, 100% sunt sigur. Pentru ca nu asa se deschid airbagurile, neexistand senzori de soc.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Dar in caz de accident atunci cum se deschid dak nu exista senzori ?

Comment

Din cate stiu la logan e un senzor care atunci cand inregistreaza o decelerare brusca declanseaza airbagurile.

Comment

Da dar poate fi provocata si de o franare foarte brusca

Comment

Nu poti frana incat acel senzor sa comande declansarea airbagurilor

Comment

Sincer sa fiu cand am fost acum cateva saptamani la revizia de 3 ani am stat acol cand mia facuto si era un logan rosu si el la revizie dar erau lasate cheile si cei din service tot vorbeau ca ce se crede ala asa si cand au urcato pe rampa f aiurea conduceau si cand a scoso de pe rampa locul find ingust ia atins arima din spate de niste chesti de fier si apoi au duso in spate masian era cam o zgarietura de vreo 10 Cm dar apasata asa ca nu ma indoiesc ca noile hobiuri ale lor cu ciocanul de 10 Kg

Comment

Am patit si eu eram in service pentru problema cu auto-resetarea C.B si au adus masuta aia pe care era laptopul langa masina, iar cand s-a dat jos un mecanic din masina a dat cu usa in coltul masutei.

Comment

Off topic...
                              Originally posted by andrei View Post
                              Pentru ca nu asa se deschid airbagurile, neexistand senzori de soc.
                              Sa inteleg ca daca stau pe loc si untre unul in mine in partea din fata sau in lateral nu se deschid airbag-urile?
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google