Bingo ;) la lovitura din fata nu sunt sigur)
Moment Socant
Collapse
X
-
Valeriuciprian: se deschid daca se inregistreaza o forta de impuls ce-ti poate accelera masina(ptr ca stai pe loc) cu minim 21-24KM/h (parca!) asta la impact frontal ... Adica un soc foarte puternic :-)
si la impact lateral e cam la fel desi cred ca limitele sunt mai mici fiind socul mai sensibil.
dar cum zicea si Andrei mai sus cu un ciocan de 10KG nu reusesti asta in veci :-))
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Referitor la topic, am vazut o data cum un mecanic a ridicat o masina pe elevator si... A uitat sa-l mai opreasca. Ca urmare, portbagajul s-a indoit si normal, s-a reparat in cateva zeci de minute, fara ca proprietarul sa stie.
Comment
-
Fratilor imi dati de gandit,eu mai am putin si trebuie sa duc masina la revizie de 15.000,sau 1 an.Am aproape 13.000 si 1 an fac prin septembrie.Unde sa ma duc pentru revizie,nu vreau sa patesc ceva din cele enumerate mai sus.Pff.Foarte aiurea.sigpic
Comment
-
Originally posted by vali007 View Post@valeriuciprian: pe accesorii nu e de ajuns, trebuie sa fie pe contact, doar atunci este in functiune ECU-ul de airbag, ca si multe alte ECU-uri din masina.
Pacco...La un service autorizat Dacia...Cosulta-te cu baietii din Bucuresti.sigpic
Comment
-
@Pacco: Mergi la Dacoserv, ca sa stai langa masina.
Comment
Comment