Moment Socant

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bingo ;) la lovitura din fata nu sunt sigur)

Comment

Am airbag-uri laterale de aceea am intrebat si despre loviturile din lateral.
      sigpic

Comment

Daca ai contactul pus si esti lovit, ar trebui sa se deschida airbag-urile daca socul trece de pragul de declansare, fie ca masina sta sau merge...
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Contactul pus pe accesorii e suficient oare?
          sigpic

Comment

Valeriuciprian: se deschid daca se inregistreaza o forta de impuls ce-ti poate accelera masina(ptr ca stai pe loc) cu minim 21-24KM/h (parca!) asta la impact frontal ... Adica un soc foarte puternic :-)
            si la impact lateral e cam la fel desi cred ca limitele sunt mai mici fiind socul mai sensibil.

dar cum zicea si Andrei mai sus cu un ciocan de 10KG nu reusesti asta in veci :-))

S.
            I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Ok Silviu am inteles...Merci.
              sigpic

Comment

Referitor la topic, am vazut o data cum un mecanic a ridicat o masina pe elevator si... A uitat sa-l mai opreasca. Ca urmare, portbagajul s-a indoit si normal, s-a reparat in cateva zeci de minute, fara ca proprietarul sa stie.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

@valeriuciprian: pe accesorii nu e de ajuns, trebuie sa fie pe contact, doar atunci este in functiune ECU-ul de airbag, ca si multe alte ECU-uri din masina.

Comment

Fratilor imi dati de gandit,eu mai am putin si trebuie sa duc masina la revizie de 15.000,sau 1 an.Am aproape 13.000 si 1 an fac prin septembrie.Unde sa ma duc pentru revizie,nu vreau sa patesc ceva din cele enumerate mai sus.Pff.Foarte aiurea.
                    sigpic

Comment

Originally posted by vali007 View Post
                      @valeriuciprian: pe accesorii nu e de ajuns, trebuie sa fie pe contact, doar atunci este in functiune ECU-ul de airbag, ca si multe alte ECU-uri din masina.
                      Inseamna ca e recomandat sa nu prea stai prim masina daca e motorul oprit si esti intr-o zona expusa pericolelor...

Pacco...La un service autorizat Dacia...Cosulta-te cu baietii din Bucuresti.
                      sigpic

Comment

@Pacco: Mergi la Dacoserv, ca sa stai langa masina.
                        Cel mai nou proiect auto din România!
                        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google