Tinand cont ca in Grecia am avut ceva probleme in aeroportul din Atena si in viitorul apropiat am de gand sa fac o excursie in Danemarca mi-am cumparat o centura-incuietoare cu cifru pentru valiza...Acum am o problema si poate dintre cei care au asa ceva si au folosit imi pot da raspunsuri...Deci acea chinga are un sistem de ajustare a lungimii si astfel dupa ce prinzi chinga cu cifru daca se doreste se poate largii chinga fara a accesa cifrul si eventual se poate umbla in valiza dupa ce trimiti valiza la cala avionului.
Centura-incuietoare Cu Cifru
Collapse
X
-
Si chiar daca sa zicem ca se largeste chinga, de scos nu se poate scoate, dar se desface fermoarul si se pot uita in valiza. Deci nu prea e sigura treaba.
Mai bine luai un lacat mic, cu cifru, si il prindeai de ambele fermoare.
-
Pai da, cifrul se poate sparge usor, mai ales pentru cei cu experienta.
Eu ti-as recomanda un lacat Cisa, daca gasesti la tine in oras. Si fara cifru, daca vrei sa nu poata fi deschis. E pana in 100 lei si poti alege cel mai mic model.
Comment
-
Eu am avut lacatel pe valiza si mi l-au hackuit si am ramas si fara el, asta in drum spre Purtugal. Pana la urma daca vrea muschii lu' aia sa se uite in valiza tot se uita one way or another...No, apoi blana
Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste
Comment
-
La tm pe aeroport este o firma care iti impacheteaza valiza in folie ceva de genu cum impacheteaza aia de la metro selgros marfa pe paleti cand o ridica sus dupa care pun un autocolant eticheta personalizat ( c firma lor) e cea mai sigura metoda adica o impacheteaza aia ca pe o sarma unica metoda sa o deschizi e sa tai folia sau sa o rupui.......am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Comment
-
Oricum in alta tara daca vad ca esti roman esti din start suspect.
am fost la turci iar la intoarcere la granita -->> turcia cu bulgaria, mai exact la fratii nostri bulgarii, toti cu numere de germania, turcia, grecia, franta treceau fara sa fie controlati, numai pe mine cu numar de giurgiu, respectiv romania m-au pus sa ma duc prin alta intrare cica "vama control" si am fost singurul controlat.sigpic
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostTinand cont ca in Grecia am avut ceva probleme in aeroportul din Atena si in viitorul apropiat am de gand sa fac o excursie in Danemarca mi-am cumparat o centura-incuietoare cu cifru pentru valiza...Acum am o problema si poate dintre cei care au asa ceva si au folosit imi pot da raspunsuri...Deci acea chinga are un sistem de ajustare a lungimii si astfel dupa ce prinzi chinga cu cifru daca se doreste se poate largii chinga fara a accesa cifrul si eventual se poate umbla in valiza dupa ce trimiti valiza la cala avionului.
partea nasoala e ca din ce vad in poze e cam mare valiza si tre sa o porti dupa tine prin terminal...
S.Last edited by Silviu; 22 August 2008, 20:40.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
Comment