Noua Dacia Logan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cam cat de incarcata ???
    o sa plec cu fiul si fiica mea + bagajele...
    http://www.loganclub.ro/forum/my_ph2_x-t6809.html

Comment

Originally posted by andrei View Post
      Mai mult ca sigur n-are bara stabilizatoare. Daca data de livrare e 1 septembrie, deci fabricarea a avut loc in jur de 20-22 august. De pe 1 august nu se mai monteaza bare.
      Pai pe perioada concediului s-au fabricat masini? Intreb pentru ca si eu am dat comanda acum 2 saptamani pentru Sandero si m-am mirat cand mi-a zis s-o ridic la sfarsitul lunii august, stiind ca fabrica e in concediu.

Comment

Asa e ok, dar nu cu multe bagaje.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Pt. Cei care au achizitionat deja un nou model Dacia Logan
          Ati intampinat probleme la primire
          au fost cv. Care v-a lipsit sau defectiuni cv...
          http://www.loganclub.ro/forum/my_ph2_x-t6809.html

Comment

@dbcooper: Da, se fabrica, dar la flux redus.

Comment

Din cate am inteles de pe 20 august sunt sectii care lucreaza la capacitate normala (cutii de viteze de ex), insa pana la 1 septembrie mai sunt cateva care lucreaza la flux redus. Ce nu inteleg eu, este faptul ca desi am comandat masina pe 18iulie, o primesc mai tarziu ca unii care au comandat-o in august, la o luna distanta de mine. Unde mai pui ca sunt si din Pitesti, asa ca timpul aferent transportului ar trebui sa fie semnificativ mai mic. Precizez ca dealerul mi-a dat la momentul ala data de livrare 4sept, iar acum cateva zile VC a indicat data de 16sept. Masina este un Laureate cu ABS si culoare metalizata, blue electrique. Chiar atat de importanta sa fie vopsirea pe loturi de culoare, pt ca in momentul asta asta mi se pare singurul factor de intarziere.
              sigpic

Comment

Da, depinde nivelul de echipare, culoarea si nu in ulitmul rand opitonalele. Deci la tine asta e motivul de intarziere.

Comment

Originally posted by cgcx View Post
                  Din cate am inteles de pe 20 august sunt sectii care lucreaza la capacitate normala (cutii de viteze de ex), insa pana la 1 septembrie mai sunt cateva care lucreaza la flux redus. Ce nu inteleg eu, este faptul ca desi am comandat masina pe 18iulie, o primesc mai tarziu ca unii care au comandat-o in august, la o luna distanta de mine. Unde mai pui ca sunt si din Pitesti, asa ca timpul aferent transportului ar trebui sa fie semnificativ mai mic. Precizez ca dealerul mi-a dat la momentul ala data de livrare 4sept, iar acum cateva zile VC a indicat data de 16sept. Masina este un Laureate cu ABS si culoare metalizata, blue electrique. Chiar atat de importanta sa fie vopsirea pe loturi de culoare, pt ca in momentul asta asta mi se pare singurul factor de intarziere.
                  Asemeni ca si la tine am comandat tot Laureate dar gpl 1.6 aceeasi culoare, comandat in iulie,delerul a zis ca in jur de 9 sept si VC
                  a zis max 30 sept...Eu pe 1 trec pe la dealer sa mai vad ce si cum...
                  AG-73-BAR garib1973@yahoo.com

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google