si nu-s deloc rele, intre noi fie vorba
Stiri auto de tot felul
Collapse
X
-
-
renault facea si "avioane" gen renault 25 sau masini f bune, gen renault 5 alpin.
renault a ales nisa de masini buget si de atunci s-au cam prostit, desi noul megane este laudat in emisiunile auto. ungurii de pe AXN numai statuie nu i-au facut, ca in rest...
@seba poate vrei sa zici cu nasul coroiat, ca nasul carn il au nemtii si rusii.
vincent cassel (sotul "monicutei" belucci ) e genul francez.
Originally posted by Seba View Postpai elantra ar fi cam medie, compacta e ceed/i30. adica talisman/mondeo/passat la preturi de golf/focus/megane...
Comment
-
desi noul megane este laudat in emisiunile auto. ungurii de pe AXN numai statuie nu i-au facut, ca in rest...
Singurii cu un parc auto mai plin de droange ca cel al romanilor sunt ungurii.
N-am mers cu noul Megane, atat stiu, ca arata bine pe lumina, noaptea se vad ciudat pozitiile fata alea led si pozitiile spate.
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Post...adica mondeo e clasa compacta ?! poate focusul.
Originally posted by mr.K View Post...
N-am mers cu noul Megane, atat stiu, ca arata bine pe lumina, noaptea se vad ciudat pozitiile fata alea led si pozitiile spate.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Pe configurare varianta Zen (a 3-a), de la 16100 euro, iti da masina cu jante de otel.
Frantuzi calici.
ma tem ca aproape orice lovitura in bara se lasa cu schimbat de far.
Eu cand vad masini chioare de un far, de la distanta spun ca e frantuzoaica. De 9/10 ori nimeresc, ori e reno, ori psa.Last edited by mr.K; 19 January 2018, 20:49.
Comment
-
asta ca posesorii is calici...macar o inlocuire de bec h4 nu costa 1600 de euro (far cu led pt audi) ca la aia de au vrut masina de fite dar n-au bani sa-i schimbe un far care face cat un sfert de masina. pe ebay gasesti motor+cutie mai ieftin decat farul ala si astia tot de calici umbla cu far led "stirb"...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Becul nu e mult la Megane, manopera e de 10 ori pretul becului.
Grupul Volkswagen a vândut 10.74 de milioane de mașini în 2017: sunt șanse mari să rămână cel mai mare producător auto din lume.
În 2017, pe piața din Europa, Grupul Volkswagen a livrat 4.3 milioane de mașini, cu 3.3% mai mult față de 2016. În America de Nord, nemții au livrat 976.400 de mașini, în creștere cu 4% comparativ cu 2016. Piața din China a reprezentat punctul forte pentru germani. În 2017, 4.2 milioane de mașini (+5.1%) au fost livrate publicului din China.Last edited by mr.K; 20 January 2018, 17:26.
Comment
-
renault a vandut aproape zero masini in sua. poate chiar zero nissan si mitsubishi, insa, cu siguranta au vandut ceva, dar probabil nu cu sutele de mii. cat despre dieselgate, daca nu-i ierta nimeni tocmai pt ca sunt cei mai mari (desi au facut cel mai mare rau lumii cu c.a.c.a.t.u.l. lor de diesel, bagat pe gat tuturor ca fiind "eco"), vw era acum zero barat. singurii care aveau sanse sa scape curati daca dieselgate se ducea la bun sfarsit erau, probabil, japonezii. asa ca vanzarile vw, pt mine valoreaza cam cat un pisat de caine in ocanul planetar, stiind in ce conditii sunt facute si cum sunt sustinuti sa nu se clatine macar mareata tehnologie teutona care ne-a f..t clima pentru cateva mii de ani de-acu'nainte. la fel valoreaza si vanzarile renault, sa fim intelesi, mai ales daca vorbim de motoarele de tractorDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
cred ca estimarea ta 10-15 e cam optimista, tinand cont ca ne apropiem de 2020, anul in care s-a anuntat de catre mai multi producatori, renuntarea la diesele. om vedea...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment