E mai simplu să ai un singur reper: antenă sharkfish (FM+DAB+GPS) aceeași de pe alte modele (vezi Duster ph3) decât un amârât de cablu.
Stiri auto de tot felul
Collapse
X
-
Nu stiam nici ca Dusterul 2 are antena pe spate. Acum ca stiu, nu sunt sigur daca are antena sharkfish. M-am uitat la optionale si n-am vazut. Dar nu este important.
Mi-a placut articolul de mai sus pentru ca are pozele suprapuse si se poate folosi un cursor pentru a dezvalui nou vs vechi.
Daca Sandero 3 va avea antena spate, sa insemne asta ca va fi si el scumpit, ca Dusterul, folosind interioare mai scumpe?
Comment
-
Originally posted by gecmc94 View PostNu stiam nici ca Dusterul 2 are antena pe spate. Acum ca stiu, nu sunt sigur daca are antena sharkfish. M-am uitat la optionale si n-am vazut. Dar nu este important.
Dar altceva ati remarcat si voi, nu vi se pare ca geamul mic spate ( al treilea geam lateral ) e acelasi ca la MCV ? mie asa mi se pare, alta idee geniala a lui Renault de reducere de costuri ?
Comment
-
Desi am mai spus-o, ma repet: Dacia a facut pasi mici dar fiecare pas a fost calculat si s-a avut in vedere cererile si exigentele utilizatorilor. "Nu vom oferi clientilor nimic din ceea ce ei n-ar dori sa cumpere sau sa plateasca in plus pentru o masina dacia". Am citat din memorie, un oficial renault.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
- Likes 2
Comment
-
Last edited by Cromatic; 6 February 2019, 00:30.
Comment
-
Este o mare diferenta intre acest clip si masinile mascate pe care le-au surprins multi prin diferite tari (si pe la noi). De exemplu, manerul portierei spate era plasat sus, vertical, langa marginea geamului, ca la Clio, in variantele mascate. Aici este clasic.
Comment
-
-
Desi nu este o stire (in adevaratul sens, extrasa din mass-media), informatia este de interes major, pentru foarte multi.
Pe site-ul RAR, link, putem identifica istoricul unei masini (ne intereseaza rulajul!)
In top-ul paginii apare butonul Istoric Vehicul, care va conduce la pagina
Aceasta aplicatie trebuia de foarte mult timp introdusa, pentru cel putin temperarea unor dorinte necinstite.
Evident, nu poate sa aiba control, evidenta, decat asupra acelor vehicule care sunt deja inregistrate in baza lor de date (asadar, excludem auto externe, inca neimatriculate in Ro)Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
Comment
Comment