Cand vezi pe drumuri toate antichitatile vesticilor, incepand cu passat, opel, ford, foarte adecvate firmelor de funeralii, niciodata nu te gandesti ca oamenii aia au ales marca, din dragoste si pretuire pentru bran; aia care aleg functie de asta, ori iau masini noi, ori mai bunicele de 3-4 ani. Vechiturile alea de 20 de ani le iau oamenii ca atat isi permit; o masina de 3 mii de euro, cu peste 300 de mii de km. Or fi mai bune decat o masina noua romaneasca, nu stiu asta, dar pe lume sunt atatea marci de unde poti sa alegi o masina, cu care sa mai poti merge vreo 10 ani.
Apropo, taxa la un 1,9 tdi, E3, mai vechi se duce usor care mia de euro; foarte accesibil, mai ales ca banii aia, sunt bani dati in vant, in loc sa ei un E5 cu taxa doar 50E.
Eu inteleg faptul ca se promoveaza masinile vw, dar nu cu orice pret; chiar toate gunoaiele Europei, ajung aici?
Apropo, taxa la un 1,9 tdi, E3, mai vechi se duce usor care mia de euro; foarte accesibil, mai ales ca banii aia, sunt bani dati in vant, in loc sa ei un E5 cu taxa doar 50E.
Eu inteleg faptul ca se promoveaza masinile vw, dar nu cu orice pret; chiar toate gunoaiele Europei, ajung aici?
Comment