Ok, nu stiam ca a fost culoarea asa de la inceput.
Dacia 1100
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
mersi o sa mai pun poze +ca acum o fac pana la capat
in proiect am si suicide doors ..cele pe spate deja aminceput sa facem indeea la balamale.si dac ane da voie RAR sa ii cobor plafonulTeam CSR[/FONT]
execut sisteme audio profesionale,body kit-uri custom tel:0757709912
Comment
-
barbate, n-am cuvinte! mare curaj ai sa investesti in dacia 1100
abea astept sa vad produsul finit! o sa iasa beton!
am avut si eu un ozn doar ca nu a auzit mai nimeni de marca respectiva. autobianchi A102. nu doar ca arata ca un ozn dar si mergea ca un ozn. 903cmc, 140kmh ii lua asa scurt. la 6000rpm intra turometru pe galben.
din pacate eu nu am mai avut ce reconditiona . atit de tare s-a rupt de la rugina ca mi-au iesit planetarele, s-a ridicat capota 5cm fata de aripa, in partea stinga. am primit 10 euro pe ea la schrot )
cred ca o sa fac un thread cu ea
asa ca iti doresc putina rugina, bani multi si sa te fereasca restul de soferi pe drumDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
autobianchi..woooow
o masina adevarata ..poate aveai motoru abarth..am avut un preieten care a avut un autobianchi.ce mergea ala si era si facut motorul..putin intepat
cu rugina nustau bien adica nu prea am..bani mai imi tre sa o termin pt iulie sa merg la hanu piratilorTeam CSR[/FONT]
Comment
-
@ufo: Cati CP are 1100?
Comment
-
k sa va raspund ...........motorul merge bine de tot pt unu motor de 38 de ani
are 45 cai
poze cu urmatoarele aspecte ale evoluarii o sa pun curand
aici sunt cateva poze cu prima vopsire ..negru matTeam CSR[/FONT]
Comment