Dacia 1100

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

A iesit bine....felicitari

Comment

Originally posted by ufo
      in sfarsit pot spune ca a prins forma.
      Mai trebuie inca un stergator.:d
      Cred ca ti-e si mila daca intri in ceva cu masina asta, pentru ca a fost o munca enroma la ea.
      Cel mai nou proiect auto din România!
      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

super misto
        sigpic
        astra h 1,7 cdTI

Comment

negru mat!! nici ca se putea mai bine! arata
          ma intreb cit mai dureaza pina ti se v-a recomanda sa pui crom pe ea )
          Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

stergator am deja si e montat pe masina.o sa mai fac ceva poze maine

pt moment motorul e stock..doar un filtru pipercross si alt carb dar vine ceva serios in iarna .

si am avut destule ajutoare in ale tuningului din parte multor baieti binevoitori (sa ii pun spoilere de soleza,neoane, etc etc).tre sa ma gandesc ca mai am ceva perle)))))))))))))))))))))))
            Team CSR[/FONT]

execut sisteme audio profesionale,body kit-uri custom tel:0757709912

Comment

Felicitari! Este deosebita masinuta! Ce motor urmeaza sa-i pui in iarna?
              sigpic

Comment

1,4 alpine daca ma descurc cu omologatul
                Team CSR[/FONT]

Comment

Turbo ????
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Foarte frumos, felicitari, da un pic spre hot rod
                    Logan Prestige 1.6 16v 105cp stock - 23000km
                    Honda 2.0 Accord Executive M/T - 21000KM

Comment

Superb......n-am cuvinte.....
                      ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
                      YO2MKL
                      sigpic

Comment

Acum asteapta ..am alta masina care e gata si apoi voi avea timp sa o tin pe dreapta pana o fac
                        Team CSR[/FONT]

Comment

Felicitari!
                          folia i-ai mai pus-o?
                          "Stiu ca nu stiu nimic, dar stiu ca pot sti mai mult decat stiu" (Socrate)

Comment

Meserie masina , arata foarte bine , succes in continuare
                            Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Ufo: Doamne ce-ai putut sa faci dintr-o dacie 1100! Si eu am avut dacia1100, dar a sfarsit saraca la fier vechi in anul2000. Era din 1970 si era in stare de functionare cand am predat-o, motorul era modificat chiar de mine, cu cilindrii de 1300 si alte modificari etc. Ce mai mergea! Acum cand ti-am vazut masina parca asa-mi pare de rau ca am dat-o... Oricum felicitari pentru ce ai realizat!
                              PS. Cred ca mai am doua fete de usi fata dreapta, stanga si o aripa spate, parca stanga noi si o bara spate. Ti le pot dona tie sau cui are nevoie de ele.
                              Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

A avut si tata dacia 1000 si tot asa prin 2000 a dat-o, dar pana atunci chiar mergea, imi povestea tata ca era chiar buna masina, motor pe spate ca la porsche , atat doar iarna cica nu prea avea control asupra ei :P
                                ---== LoGaN dRiVeR ==---

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google