A iesit bine....felicitari
Dacia 1100
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by ufoin sfarsit pot spune ca a prins forma.
Cred ca ti-e si mila daca intri in ceva cu masina asta, pentru ca a fost o munca enroma la ea.
Comment
-
stergator am deja si e montat pe masina.o sa mai fac ceva poze maine
pt moment motorul e stock..doar un filtru pipercross si alt carb dar vine ceva serios in iarna .
si am avut destule ajutoare in ale tuningului din parte multor baieti binevoitori (sa ii pun spoilere de soleza,neoane, etc etc).tre sa ma gandesc ca mai am ceva perle)))))))))))))))))))))))Team CSR[/FONT]
execut sisteme audio profesionale,body kit-uri custom tel:0757709912
Comment
-
Ufo: Doamne ce-ai putut sa faci dintr-o dacie 1100! Si eu am avut dacia1100, dar a sfarsit saraca la fier vechi in anul2000. Era din 1970 si era in stare de functionare cand am predat-o, motorul era modificat chiar de mine, cu cilindrii de 1300 si alte modificari etc. Ce mai mergea! Acum cand ti-am vazut masina parca asa-mi pare de rau ca am dat-o... Oricum felicitari pentru ce ai realizat!
PS. Cred ca mai am doua fete de usi fata dreapta, stanga si o aripa spate, parca stanga noi si o bara spate. Ti le pot dona tie sau cui are nevoie de ele.Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)
Comment
Comment