Stiu ca in 2 ierni de 2 ori am iesit in decor cu ea . acum sta putin sa imi revin financiar ca acum am investit in altceva ca sa ma pot deplasa si sa pot s ao trag pe dreapta si sa o fac cum trebuie ..ultima data
Dacia 1100
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Prietene, ai tot respectu de la mn pt ce ai facut din masina asta. O adevarata BIJUTERIE. Sa nu o vinzi nici odata
Comment
-
nu v-am parasit..am amanat proiectul pentru ca aveam alte lucrari mai complexe.. si la a mea nu ma grabesc
pentru moment am inceput sa polisez interioarele la sutica si fac stopurile spate custom cu LEDTeam CSR[/FONT]
execut sisteme audio profesionale,body kit-uri custom tel:0757709912
Comment
-
Mare pacat, daca dadeai anunt, sunt sigur ca isi gasea un propietar
Comment
-
Foarte frumos si mult bun gust in tot ce ai facut cu D 1100. Pacat ca a ajuns la fiare vechi - dar pana la urma e o masina greu de intretinut, fiindca nu gasesti piese pentru ea. Masina asta a fost super la vremea ei in raliuri (Renault 8)
Taicamiu a avut Dacia 1100 luata de noua in 1969. Imi povestea ca masina avea un demaraj foarte bun si datorita faptului ca era o masina usoara. Raspundea foarte rapid la pedala de acceleratie. Din unele puncte de vedere, a fost mai reusita decat Dacia 1300 (motorul era mai reusit si avea si soc automat) - insa spatiul interior era mai mic, iar la viteze mai mari se ridica de bot si nu mai aveai un control foarte bun al directiei (trebuia sa ai in portbagaj care era in fata vreo 50 - 60 kg si eventual montat in fata un spoiler care sa o tina mai bine pe sosea)
Comment
Comment