Logan Aparut In Joc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan Aparut In Joc

Buna neatza mi-am instalat gta san andreas bucuresti si am dat de loganuri si dacii vechi..Voi ce parere avetzi? am facut si print`uri
    (daca moderatorii considera ca nu e necesar acest thread sa il stearga )
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Cred ca noua ne-ar place si un NFS cu loganuri...Cu posibilitatea de a le tuna virtual daca se poate.Dar cine sa ne faca?...

Comment

Te sustin Vicol Gabriel si mie mi-ar place asa ceva...
      sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Este in NFS logan ..Este un program atasabil si iti aprare loganu .

Comment

Care NFS,si cum se cheama programul?

Comment

Nfs most wanted e cu loganuri
            laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Am pus si print`urile...Si cum e la nfs logan`u?La gta asta logan apare si civil,scoala soferi,masina de politie care mere fain..Dar la taxi si la mcv are niste suspensii - daca faci o curba te rastorni de 3 ori dar tot "in picioare" ramai )
              Attached Files
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

E un film pe youtube ,nfs cu loganul, tunat ii schimbi ce vrei
                laureate 1.5l, albastru marin

Comment

Nu mi-ati zis..Va place cum e facut in san andreas? Grafica mai lasa de dorit..In rest mi se pare ok
                  mai ales interioru` e interesant ce amanuntit e ..pt un joc de 5 gb

Comment

cine ma poate ajuta cu un pacht pentru nfs most wanted cu loganul ? si cu 1300 daca se poate. va rog!!

Comment

E interesant,gta-u asta l-am jucat si eu,acum il am neinstalat in pc.
                      Nu stiu ce sa zic de most wanted,mie nu mi-au mers patch-urile cu logan si 1300
                      Mai am patchu cu loganu,daca vrei ti-l dau,dar mie nu mi-a mers nu stiu de ce.

EDIT:De fapt mi-a mers,imi uitasem eu.Nu garantez ca va merge si la tine
                      Last edited by vdmihai; 4 August 2010, 00:21.
                      sigpic
                      !

Comment

nu ti-as recomanda sa iti bagi loganu in nfs most wanted, pt ca o sa inceapa la un moment dat sa iti dea erori si sa iti iasa din joc ( de 3 ori mi l-am instatalat si dupa un timp aceeasi problema.

Comment

ai PM cu idul. daca cineva are niste pachturi care merg, pune-ti aici sau dati pm va rog. merci

Comment

aici le gasesti

Download Need for Speed: Most Wanted - Renault Dacia Logan Add-on - Need for Speed Most Wanted challenges players to become the most notorious and elusive street racer

Comment

Cine este interesat am eu logan pt mw si nfs2(solenta 1410 si logan)Numai ca la nfs2 dacia cand merge scoate santei iar rotile is bagate prin caroserie, dar merge....Daca mai vreti masini intrati pe www.nfscars.com

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google