If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Buna neatza mi-am instalat gta san andreas bucuresti si am dat de loganuri si dacii vechi..Voi ce parere avetzi? am facut si print`uri
(daca moderatorii considera ca nu e necesar acest thread sa il stearga )
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Am pus si print`urile...Si cum e la nfs logan`u?La gta asta logan apare si civil,scoala soferi,masina de politie care mere fain..Dar la taxi si la mcv are niste suspensii - daca faci o curba te rastorni de 3 ori dar tot "in picioare" ramai )
Nu mi-ati zis..Va place cum e facut in san andreas? Grafica mai lasa de dorit..In rest mi se pare ok
mai ales interioru` e interesant ce amanuntit e ..pt un joc de 5 gb
" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
E interesant,gta-u asta l-am jucat si eu,acum il am neinstalat in pc.
Nu stiu ce sa zic de most wanted,mie nu mi-au mers patch-urile cu logan si 1300
Mai am patchu cu loganu,daca vrei ti-l dau,dar mie nu mi-a mers nu stiu de ce.
EDIT:De fapt mi-a mers,imi uitasem eu.Nu garantez ca va merge si la tine
nu ti-as recomanda sa iti bagi loganu in nfs most wanted, pt ca o sa inceapa la un moment dat sa iti dea erori si sa iti iasa din joc ( de 3 ori mi l-am instatalat si dupa un timp aceeasi problema.
Download Need for Speed: Most Wanted - Renault Dacia Logan Add-on - Need for Speed Most Wanted challenges players to become the most notorious and elusive street racer
Cine este interesat am eu logan pt mw si nfs2(solenta 1410 si logan)Numai ca la nfs2 dacia cand merge scoate santei iar rotile is bagate prin caroserie, dar merge....Daca mai vreti masini intrati pe www.nfscars.com
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment