Scoala De Soferi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu stiu...parca nici chiar asa

Comment

• @lord eu am luat sala in ianuarie nu mai stiu exact pe ce data si am fost programat in martie
      iti pun poza cu permisul daca nu ma crezi

Comment

• Te cred Mario. Insa e ciudat sa astept 6 saptamani cand sincer sa fiu nu cred ca sunt de toti 50 de candidati in tot judetul nostru, mai ales acum iarna. Ii numeri pe degete la fiecare scoala in parte. Dar na...asta e. Si nu as mai fi zis nimic daca nu intalneam pe un baiat in sala cu mine pt. categoria B pe care l-au programat pe 20 ianuarie...Si la B sunt elevi destui.

Comment

• Am facut scoala in aprilie '90 - alte vremuri, alte reguli...
          N-am dat pe la orele de teorie, am invatat numai pe chestionare, instructorul doar a stat in dreapta mea si atat, in conditiile in care circulam din ianuarie fara permis. In mai am intrat in legalitate, cu examenul luat din prima.
          Ca un amanunt anecdotic: la finalul traseului, politistul mi-a spus sa parchez, ca proba s-a terminat. Am tras pe dreapta, am oprit motorul, am dat sa ies din masina, la care examinatorul imi atrage atentia ca am uitat frana de mana.
          "Las-o, nenica, e in viteza, nu pleaca de pe loc..."
          Asta a fost.

Comment

• Am luat traseul la C. Se "cheama" ca sunt pe jumate sofer "profesionist" ori ba? )

Si o intrebare mai serioasa: pana iau E-ul trebuie sa ma mai duc la drpciv sa le cer vreo adeverinta sau sa predau vechiul permis? banuiesc ca nu-s nebuni sa imi trimita de 2x permisul acasa, odata B,C si apoi B,C,E

Comment

• lord_wader -- felicitari pentru reusita ta .depinde cum ai complectat cererea pentru examinare - adica dupa pct. 8 exista scris asa ceva:Solicit □/ nu solicit □ editarea permisului de conducere.daca ai cerut editarea permisului atunci dupa obtinerea cat E mai platesti odata taxa de eliberare permis .asa ca . ai cerut editarea - predai permis actual iti trimit permisul cu cat C apoi predai permisul cu B,C si iti trimit permisul cu B,C,BE,CE....
              "sofer profesionist" - da ori ba? analizind ceea ce inseamna- PROFESIONÍST, -Ă I. s. m. f., adj. (cel) care exercită o profesiune, o artă, un sport etc. pe baza unei pregătiri corespunzătoare, remunerat pentru aceasta.trage si tu concluzia. Inca odata felicitari si bafta la E , drumuri bune si fara incidente

Comment

• Multumesc, mai am E-ul. Dupa cate am vazut ieri la cei care au sustinut CE, E-ul ca si C-ul se iau pe bune, orice greseala se taxeaza. Nu-i asa cum era odata, plecai cu remorca gata agatata, se facea o manevra doua , mergeai 2km si gata.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google