Dupa parerea mea esti sofer dupa ce intampini tot felu` de situatii..Sa ai reflexele ca la carte..Asa poti sa ai 1 mil de km daca esti taximetru si altele..Si in afara nu te descurci..Deci sa faci fata cam la majoritatea greutatilor..Parerea mea
Scoala De Soferi
Collapse
X
-
De acord cu tine, numai ca eu nu am mentionat ca se presupune ca in cei 100.000 de km ai intalnit majoritatea situatiilor posibil periculoase si ai umblat pe toate tipurile de drumuri, nu numai in oras si imprejur (dupa parerea mea acest lucru se subintelegea). Oricum, sunt 100% de acord cu trine.
Stima.sigpic
Comment
-
Eu am facut scoala prin 1996, parca, pe o dacie 1300 antica si de demult. 10 sedinte (ma invata-se taica-meu sa conduc). Poligonul l-am facut in oras in sensul ca ma ducea pe strazi cu panta mare(si a fost de ajuns). Instructorul m-a invatat mai multe chestii nu pot spune ca nu dar mai mult de finete. A si m-a invatat sa claxonez ca eu nu prea foloseam acest dispozitiv .
Legislatie 0 ore si luat din prima cu 25. Din nou trebuie sa-i multumesc lui taica-meu ca el m-a obligat sa invat dupa codul rutier nu dupa testele alea ce se gasesc prin comert.
De altfel din 25 de intrebari 24 le-am facut dupa memoria si interpretarea mea a legislatiei. La 1 intrebare (de prim ajutor) stiam raspunsul ca i-a picat colegului meu de banca(de la liceu) cand a dat examen si o gresise .Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Eu am facut scoala in perioada iulie-septembrie 2007 . Instructorii de nota 20 super de treaba, mi-au explicat multe de care imi aduc aminte tot timpul cand sunt la volan. Masina pe care am facut scoala a fsot un logan ( cat B) si un saviem amarat( CE ) care prin surpriza oferita de instructori nu le-am avut si la examen . Examenul l-am det pe un golf 5 si un DAF . Peripetii nu am avut in timpul scolii doar o singura data cand am franat brusc deoarece imi sarise un pieton in fata . In acel moment nu a mai stiut cum sa reactioneze instructoru ) ...Si cam atat. Permis luat din prima cu destule emotiisigpic
Comment
-
@maverick_ss : da eu am inteles dar am zis ca sa fie mai clar si pt ceilalti :P
@cristi_lcd : io am luat 25 si invatzat dupa chestionarele care l-am gasit pe net,majoritatea intrebarilor fiind la fel ca cele de la politie( codu` rutier si legislatia doar citind o data )
@dorutz : asa am patit si eu numai ca eu era sa calc 2 pietoni in 2 situatii,amandoi asteptand sa trec eu ( cica ) insa cand eram la 1-2 m de el/ei a/au calcat pe trecere(care abia se vedea ) ..La unul am franat si la altul l-am ocolit..Last edited by Tudor; 1 September 2008, 17:18." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Scoala soferi: septembrie 1994,instructor de treaba(cu berea-n mana) mult oras(Pitesti),putin in afara (Mioveni,PoianaLacului),poligon singur in masina,masina Dacia 1310,legislatie ciuciu doar sfaturi,ore scoala cam 75%(instructoru' a zis ca e suficient).
Carnet de conducere:1995-martie,luat la a doua sala.
Experienta lipsa pana anu' trecut cand am achizitionat masina cand parca mi-am adus aminte de tot ce am invatat la scoala de soferi(adica nimic)Last edited by viorelu; 2 September 2008, 16:53.
Comment
-
Eu am facut-o in aprilie 2008 cu instructor ok dar de 15 ani de cand instruia cursanti isi cam pierduse rabdarea. M-a invatat multe lucruri bune, cateva mai putin bune, legislatia am invatat-o si de la cursuri ceea ce mi-a prins bine pentru ca am luat carnetul din prima. In general sunt multumit de scoala pe care am facut-o, iar daca ar trebui sa o mai fac din nou, as alege acelasi instructor si scoala. Am avut recent ocazia sa vad alt instructor de la alta scoala facand ore cu un cursant si nu mi-a placut deloc. Pur si simplu nu ii pasa de elevul respectiv ca o sa stie sau nu sa conduca, nu ii pasa ca dupa cele 30 ore (si asa prea putine) il lasa singur la volanul unei masini in traficul infernal de azi. M-a durut nepasarea lui. Eu fac comparatie cu instructorul meu la care nu ii mai tacea gura, inclusiv de conducere preventiva, explicatii, ore in plus...
Comment
-
Eu am la activ 4 sedinte de conducere.Sunt in plina scoala Fac pe un Chevrolet Aveo, cu un instructor tanar, calm si foarte de treaba care m`a invatat multe chestii pana acum in special la parcari. Avand in vedere ca stiam sa conduc m`a lasat mai tare la prima shedinta in afara orasului (viteza maxima 100 km/h in drum spre Bicaz )
Orele de legislatie s`au cam terminat, astept sa termin si conducerea si ramane examenulhttp://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
NT 90 RDD + NT 90 DDR
Comment
-
Dupa parerea mea scoala, din scoala de soferi nu iesi sofer. Adica e ca si cum te-ar invata cineva sa pescuiesti, cum sa tii undita si cum sa tragi cand se misca pluta, dar nu iti spune nimeni ce sa faci daca prinzi un peste mai mare cum sa-l aduci la mal, sau ce faci daca pestele inghite acul. Astea si multe altele sunt situatii in care trebuie sa te descurci singur.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
A zis cineva ca daca faci scoala de soferi, iesi sofer?
eu ma refeream cum ati facut scoala de soferi,cand,cum a fost..Chestii de genu`
mie unu mi-a placut ...Dar , cum am mai zis, asteptam permisu )" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostVreau sa vad in carnet langa categotia B pe care o am de anu asta din aptilie de la anu vreau sa vad si categoriile C+E cu toate ca nu stiu daca o sa le folosesc da i bine sa le am.
Comment
Comment