Scoala De Soferi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

nu mi-a zis nimeni nimic, deci NU! cel puti nu la cei care sunt deja inscrisi la scoala. iar ceea ce ati auzit cu poligonul sunt doar ZVONURI!!! nu exista poligonuri amenajate in tara si destul de mari incat sa aibe loc toate scolile de soferi dintr-un oras (sursa: profu' de la sala, instructor pe solenza)
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

ar trebui sa se bage poligonul si mersul de noapte la oras..prea multi iau permisul si nu fac diferenta intre ambreiaj si frana de mana
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

pentru a se putea baga poligonul, mai intai trebuie amenajat unul. iar asta inseamna timp, si bani. deci clar poligonul in urmatoarele 2 luni e imposibil sa il puna obligatoriu. cu condusul de noapte nu am nimic impotriva
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

dar cu poligonul ai ? cand vezi pe astia care parcheaza unde-i taie capu? sau iti ating masina sau nu te mai lasa sa iesi din parcare? asa ii invata la scoala ?
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

nu am nici cu poligonul, dar tu nu vrei sa intelegi ca nu exista poligoane amenajate special in tara! la brasov exista un proiect din cate am inteles, cu sprijinul nu stiu carei tari sa se inceapa realizarea lui din vara, doar ca trebuie sa gaseasca un teren destul de mare incat toate scolile de soferi sa poate desfasura acolo ore de pregatire practica, pe langa traseu oras. si de parcare nu tine neaparat cat de bine ai facut tu scoala de soferi, ci de indemanarea ta. daca ai fost prost si ai facut scoala pe matiz si acuma conduci a6 sau alte nave nici nu ma mir de ce nu reusesti sa parchezi o masina de dimensiuni mai mari. si se parcheaza dupa ureche din cauza lipsei parcarilor, nu din cauza ca ala nu a facut scoala de soferi 'ca la carte', pentru ca pun pariu ca stie sa faca diferenta intre un loc de parcare amenajat si unul neamenajat

Comment

inteleg ma ca nu este amenajat poligon pentru asta, dar as fi de acord sa il bage ;) si parcarile " dupa ureche " tin si de simtul soferului ;)

Comment

pai nu are cum sa bage poligonul atata timp cat nu exista. dupa ce amenajeaza in fiecare oras cate unul destul de mare, sa bage si poligonul. dar asta o sa mai dureze, pentru ca totusi traim in romania.

Comment

si asta ne ocupa tot timpul

Comment

scoala de soferi pe un opel astra sau vectra mai vechi in fine .. nu tu servo abs sau alea alea
                    intructorul era un pensionar sofer , avea toate categoriile , in varsta de vreo 60 si ceva de ani,super de treaba , calm etc om de nota 10
                    am condus si in oras si in afara , m-am dus si destul de tare pt inceput .. 90km/h
                    multumit de el si il recomand .. mai putin fetelor ca e gagicar mare batranu` ))
                    Its just a car ...

Comment

Parcarile se fac in timpul traseului si sunt exersate zilnic si de atatea ori cat este nevoie pana sunt invatate.

Comment

eu parcam doar cand opream undeva sau se terminau orele de "sofat"..nu faceam parcari special....si acum nu am probleme si nici nu incurc pe altii ( cred ) )

Comment

Originally posted by tzony_18 View Post
                          inteleg ma ca nu este amenajat poligon pentru asta, dar as fi de acord sa il bage ;) si parcarile " dupa ureche " tin si de simtul soferului ;)
                          tzony18 toata stima pentru cum gindesti!!!Sunt unul dintre membrii acestui forum care am dat 2 examene inainte de a ajunge la examenul pentru permis. Pot spune ca a contat tot ce am facut pina am ajuns in posesia permisului de conducere. Este una sa faci parcarea intre masini si alta sa o faci intre jaloane mai bine zis sa te initiezi. Inveti daca ai parte de un instructor bun, sa-ti fixezi niste repere, niste reflexe etc. In ceea ce priveste poligoanele, in situatia in care se va modifica modalitatea de examinare, cu investitii minime se pot amenaja poligoane noi sau reamenaja fostele poligoane. In mod cert vom avea mai multi conducatori auto care vor sti sa faca o parcare. Si nu numai......

Comment

eu m-am invatat sa fac parcari cu tatal meu pe camp.."jaloane"facute de mine si m-au ajutat mult ..mai ales la parcarea in garaj..o sa pun maine o poza si o sa vedeti de ce ;)
                            daniele,ai mare dreptate, insa conducatorii auto care vor urma trebuie sa se descurce in multe situatii, nu numai parcari..mai ales in trafic.. bafta

Comment

Te-am apreciat pentru modul in care ai pus problema. Se pare ca o mare parte din contributia la modul de cum apreciezi niste probleme o are tatal tau. Oricum, in acest caz aprecieri meritati amindoi. EL ca te-a invatat la urma urmai niste chestii practice si de bun simt iar tu ca le-ai invatat. Bravo amindurora!!!

Comment

multumesc.tata m-a ajutat mai mult ( la drum lung ) la curbe, cum ar fi cand sa accelerez, cand sa franez, daca e nevoie, cum sa intru in curbe, si la parcari, cum am mai zis..am mai zis si o mai zic: e bine sa ai pe cineva cu experienta...doar cat traim, invatam nu?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google