Originally posted by alindrgn
View Post
Scoala De Soferi
Collapse
X
-
vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
-
Eu am ridicat permisul pe 5 decembrie 2008. L-am luat din a 2-a incercare, prima data am dat pe 8 octombrie (la o saptamana dupa introducerea testului pe calculator in Bucuresti) si evident am picat cu 21 (nu stiam eu cu unghi de fuga si conducere ecologica + preventiva) de-mi venea sa sparg monitorul de oftica caci pe 10 octombrie aveam traseul, am trecut peste, am tocit in continuare chestionarele, si am studiat vechile berline la sange sa invat mecanica si am luat din a doua oara sala pe 23 octombrie cu 25 de puncte, iar traseul l-am luat curat cu 13 puncte penalizari din 21 sau 22 nu mai stiu care e baremul. Fabula: daca inveti il iei, nu inveti nu il iei, scurt, nu. Instructorul meu sta la 2 blocuri de mine, un tip foarte de treaba, facea caterinca, mai injura idiotii din trafic, imi placea, am facut scoala pe un Logan 1.5 Dci ABS Plus cu care nu mergeam mai tare de 40 km/h, nici in afara localitatii (respecta regulile). Am invatat parcari, garari, mers cu spatele, deci imi spusese dinainte ca pot lua traseul fara probleme. Ce nu ii placea la mine, faptul ca desi respectam viteza, eu nu respectam acceleratia aia deloc, pana la 40 nu o iertam, si imi punea instructorul frana caci plecam prea tare (imi placea cuplul ala la nebunie). In concluzie, din prima zi de carnet si pana astazi, port mereu centura fie ca merg la magazinu' de la colt, fie ca merg la Zalau, frica de trafic nu imi mai este, masina pe care o am o cunosc foarte bine insa imi place sa o alerg (1.4 stiti cu totii ca se simte bine cand e turat), amenzi nu am, felicitari nu mi-au venit de la politia rutiera (in afara respect 60 km/ in localitate, iar in afara 120-130 km/h pe europene caci numai cu astea am de-a face iar autostrazi 140km/h). Ce am in minte, oricum as merge si oricat de indemanatic as fi, fara 100.000 de km facuti minim, eu nu ma consider sofer, ci conducator auto asa ca bafta la examene pentru viitorii conducatori auto, sa va invingeti emotiile si sa aveti mult sange rece ca sa spun asa.
Comment
-
De ce să fie tare să se bage poligonul ? Pâna în 90 şi ceva (cel puţin pâna în 91 toamna ) se dădea şi poligonul , se facea şi conducere de noapte . Poligonul trebuia să îl faci într-un anumit timp . Parinţii noştrii aşa şi-au luat carnetul . Ne mai scutea de parcări făcute aiurea , ălea făcute din neştiinţă nu ălea facute din nesimţire.
@alindrgn Au existat poligoane în fiecare oraş ,acum cine ştie ce supermarketuri şi alte hanganale o fi pe ele.
Comment
-
la noi la brasov poligonul este ruina. este undeva in afara orasului.
am facut rost de programul S.E.T.A Cursant, programul pe care se da examenul asta il am si la scoala de soferiDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
cam toate poligoanele sunt ruine..ce sa-i faci..traim in Romania.
cei care au dat examenul de cand au bagat calculatoarele, cum vi se par? ca multi se plang de sistemul nou..si de mecanica.." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by tzony_18 View Postcam toate poligoanele sunt ruine..ce sa-i faci..traim in Romania.
cei care au dat examenul de cand au bagat calculatoarele, cum vi se par? ca multi se plang de sistemul nou..si de mecanica..
Comment
-
exact. macar atat. numa fain ca nu sunt intrebari fara nici o varianta. maine merg la sala, daca imi dau astazi dosaru` de la scoala asa cum mi s-a spus, si daca ajung sa ma inscriu, daca nu maine.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
aline, tu nu ai permis?
eu am dat sala pe hartie,dar nu mi se parea usor,daca nu invatai..eu am invatat si in 5 minute l-am dat 25 puncte.
alex, ziceai ca inainte puteai invata de pe net intrebarile..da e adevarat, desi mie mi-a bagat 5 sau 4 intrebari care nu le-am vazut in viata mea, dar acum nu e aceeasi chestie? doar ca e pe calculator, mecanica in plus si cateva intrebari pe langa ce era inainte..si tot pe net gasesti..nu?" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
unde gasesti pe net?
nu am permis, maine merg la sala. am fost si m-a programat pentru 8 aprilie ca pe 25 martie nu mai era loc. sper sa am noroc maine si sa il iau din prima.
apropo. s-a scumpit taxa pt permis, a zis si la tv. e 68 lei, nu mai este 50Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
bafta multa aline si fii atent ;)
in legatura cu taxa..normal..ca numai taxe stiu sa mareasca..salarii,sosele mai bune, etc nu au treaba cu astea!" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
pfoai.......ma oftic de vorbesc singur
am facut 21 si puteam sa il iau. ca la o intrebare am gresit de prost ce sunt. am citit de 2 ori enuntul, dar daca mai citeam inca o data imi dadeam seama ca este stalcit enuntul, si acum eram admis.
nici nu ma mai ducLast edited by B 83 RMJ; 19 March 2009, 13:00.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment