Scoala De Soferi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Marti am dat preexaminarea (26/26), vineri am dat sala (24/26) si miercuri urmeaza traseul. Urati-mi succes - o sa am nevoie!
    Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Bafta ReBe !
      Multe din intrebari din graba se gresesc, enuntul lor seamana 95% cu cel din lege iar acel 5% continut schimbat ii schimba radical sensul intrebarii. Se pricep sa incurce lumea.

Comment

Mie stiu ca mi-a venit una de mecanica care n-am mai vazut-o (si am mancat mecanica pe paine) si cealalta... nici nu mi-o mai amintesc. Eram in extaz

Comment

Felicitari pentru sala si bafta miercuri Rebe
          b 89 plk

Comment

hai ReBe stiu ca poti )
            bafta multa inca o data ;)
            vezi sa nu uiti frana de mana trasa )
            " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

La mine e problema ca uit sa dau treapta 1 la plecare... tot cu a 3a vreau sa plec... plus ca am o dragoste nebuna pentru oglinzile celor pe care-i depasesc...

Comment

si eu in ultimul timp plec cu a 3 a de pe loc nah graba asta )
                Last edited by Tudor; 6 April 2009, 22:07.
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Graba pe naiba... neatentia mai degraba. :| Oricum, eu mereu pot sa apelez la scuza ca sunt femeie. Si pana la urma trebuie sa va dau dreptate, or exista soferite exceptionale si soferi al naibii de tampiti, dar preocuparile voastre va fac soferi mai buni decat sunt femeile.

Comment

eu ma refeream la mine ca-s grabit si bag din gresala a 3 a ;)

Comment

• Pam pam pam, am luat si traseul!
                      Acum pot sa ma laud ca le-am luat pe amandoua din prima, sala cu 24 si traseul cu 8 pct, pentru ca am uitat sa semnalizez o data si cand m-a pus sa dau cu spatele spre dreapta... n-am vazut nimic. Dar am pus o frana sa ma prefac ca stiu ce fac, am reusit sa nu ma urc pe bordura... si se pare ca m-a crezut! Nici o parcare, nici un arificiu.

Pam pam pam, am luat si traseul!
                      Acum pot sa ma laud ca le-am luat pe amandoua din prima, sala cu 24 si traseul cu 8 pct, pentru ca am uitat sa semnalizez o data si cand m-a pus sa dau cu spatele spre dreapta... n-am vazut nimic. Dar am pus o frana sa ma prefac ca stiu ce fac, am reusit sa nu ma urc pe bordura... si se pare ca m-a crezut! Nici o parcare, nici un arificiu.
                      Last edited by ReBe; 8 April 2009, 13:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• felicitari inca o data

Comment

• Felicitari =D>

Comment

• Felicitari rebeeee !!!!!! Bravo.
                            sigpic

Comment

• Felicitari !!!
                              b 89 plk

Comment

• Felicitari ReBe, multi km fara probleme, sa ai grija si sa nu-ti fie frica de ceilalti participanti la trafic chiar daca iti vei pune (sau nu) semne de incepator.

@tzony_18: intrebari de mecanica faceam pe un site cu profil numai despre teste (legislatie, chimie, fizica, prostii etc) caci numai de pe net invatasem mecanica cat de cat, abia se adaugasera in chestionarele de la politie, insa mecanica nu mi s-a parut asa grea, ma pasioneaza masinile norocul meu ca imi plac si acum Daciile berline ca altfel nu luam.
                                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google