Scoala De Soferi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da ma alex dar daca e unul care e paralel cu motorul sau restul masinii nu intelege nimic ) si cunosc unu ))))
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Bravo ReBe!!! Iti doresc sa fii in trafic precum esti de "aspra" si pe forum. FELICITARI!!!!

Comment

• Mersi tuturor! Sunteti niste scumpi. Va tine sa faceti o liniuta cu mine?

Daniel 67, asa suntem noi, femeile... mai scorpii de fel

Semnele de incepator o sa le port, aleXpeed. Sa zica toti soferii... Uite ma la aia, si femeie, si incepatare, si cat de bine conduce... PS: Si marmota invelea ciocolata...

Si apropo de mecanica, si mie mi-a explicat bolo ce si cum se misca la masina de am reusit sa inteleg intrebarile alea. Am mancat mecanica pe paine si tot am nimerit una care habar n-am avut despre ce e vorba. Si, credeti-ma, ca petreceam cate 20 min la o intrebare... cu bolo si prietenul Google cu poze si .gif-uri. Si mie totusi imi place fizica...
        Last edited by ReBe; 8 April 2009, 21:36.
        Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• abea astept sa vad pe golanelu meu mamaligile pe spate o sa fie nasol...fiind folie trebuie d-ala lipit...si nu o sa-l dau jos cand o sa fiu io la volan...abea astept sa ma iau cu unu cu altu prin oras crezand ca io is incepator
          Life is short...play more!
          http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• [QUOTE=ReBe;300509] Mersi tuturor! Sunteti niste scumpi. Va tine sa faceti o liniuta cu mine?

Daniel 67, asa suntem noi, femeile... mai scorpii de fel

La fel suntem si noi barbatii cind constatam ca "inamicul" este o femeie!!! Trebuie sa intelegem ca in viata, intr-un anumit moment, loc etc. .... putem reactiona cum nu ne-am dori in clipe de liniste. Important este sa ne dam seama ca am gresit. Sa avem puterea sa recunoastem ca am gresit!!! Drumuri bune sa ai cu MASINI adevarate!!!! Si de ce NU o liniuta..........!!!!!!!
            Bolo, trebuie sa suporti consecintele!!!!
            Last edited by Daniel 67; 8 April 2009, 23:29.

Comment

• Si ca sa va fac in ciuda celor care au permis de mai mult timp, eu maine deja primesc dovada... si pot sa conduc \/ pana vinerea urmatoare cand imi da cartonasul loooz... >
              Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• Grele intrebari au astia pe calculator la politie pentru categoria C am dat joi si am facut 21 sa ma zgariu pe ochi dar asta este mai mergem o data!

Comment

• mai este si data viitoare, multa bafta si drumuri cat mai bune ;)
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Eu am facut scoala in '93 cat B, C , C+E. In toata scoala am condus numai camion caci masina mica nu avea instructorul noroc cu tatal meu care este instructor si am condus vreo 8 ore prin oras.Examenul l-am luat fara probleme din prima si in ziua de astazi am doua joburi printre care unul este de instructor auto. Cine este interesat sa ma contacteze.

Comment

• si masina din imagine o folosesti la scoala?
                      asa-mi pare, ca scrie SCOALA sus

Comment

• Anul trecut cand am dat pentru cat B era mult mai usor ca acuma asa mi se pare oricum la profesionisti este mai greu si pe mine ma bate gandul dupa ce tremin scoala si o sa am un servici care imi permite sa fac si alt ceva in timpul liber cred ca o sa fiu instructor!
                        Last edited by radu2008; 3 May 2009, 10:09.

Comment

• Scoala scrie
                          tzony_18

Comment

• si esti multumit cum se comporta la scoala?

Comment

• Merge foarte bine la scoala si elevele sunt multumite

Comment

• eleve,huh ? )
                                grija mare cu ele ))

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google