pai si eu am facut scoala pe logan rosu si ce pot sa zic, imi placea
Scoala De Soferi
Collapse
X
-
da, dar eu nu ma refeream neaparat la masina, ci la faptu ca domnul lolisor sa le aseze scaunu elevelor doar cand stationeaza, nu in mers [ daca ma intelegeti ce zic ) ]" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Aatazi am remarcat la volan la o masina de scoala o eleva foarte frumoasa sa vezi pe domnu instructor ce frumos explica cand o oprit la semafor avea motivatie in viitor ma fac si eu instructor in timpul liber sper ca pana atuncea sa i-au toate gradele apropo cate zile trebe sa stai daca nu ai luat peima data sala 15 zile normale sau lucratoare pentru C+E?
Comment
-
radu conform legii dupa 15 zile dar cand te duci la reprogramare te reprogrameaza javrele alea dupa cel putin 3 saptamani. (asta daca nu s-a schimbat din nou - stiu ca a mai intervenit o schimbare in oug195 anu trecut in toamna)vom fi iarasi ce am fost si mai mult decat atat !
Comment
-
Va salut. Am gasit acest subiect legate de scoala de soferi, am si eu o intrebare pe care pur si simplu nu o inteleg:
408. "politistul rutier se afla in intersectie cu fata carte conducatorul autovehiculului si ii adreseaza acestuia un alt semnal decat pozitia sa, care inseamna "Oprire". Cum trebuie sa procedeze acesta?"
a. sa respecte semnalul politistului;
b.sa isi continue mersul, semnele politistului fiind contradictorii;
c.sa opreasca si sa astepte semnalul pentru continuarea deplasarii.
Raspunsul corect e A, dar eu nu inteleg la faza ca: daca semnele aratate sunt altele decat pozitia sa, asta nu ar insemna ca b. sa-si continue drumul... ?
Comment
-
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
si cand am dat eu in 2008 s-a scumpit, si o sa se mai scumpeasca, nu stiu de ce ne miram ca se mai scumpeste ceva in tara asta...si salariile sa scada" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Tu ai inteles ca se mira cineva, pentru ca se scumpesc scolile de sofer?
E pur si simplu o stire, asa ca ia-o ca atare; oricum era pentru cei interesati, nicidecum un prilej de vorbarie.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Probabil unele scoli inca nu s-au dotat cu cele necesare, iar altele inteleg sa puna in sema lor cheltuielile suplimentare.
Preţurile mai mari vin după ce un ordin al fostului ministrul al transporturilor, Relu Fenechiu, îi obligă pe patroni să întroducă în maşini echipamente de supraveghere video, echipamente de stocare şi gsp-uri, dar să deţină şi săli încăpătoare pentru cursurile de legislaţie rutieră.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
E normal sa ma programeze la traseu abia pe 25 februarie daca am luat azi sala( categ C)?
Asta in conditiile in care locuiesc intr-un oras de <50.000 locuitori cu ~2-3 scoli(sa zicem mai mari) de soferi profesionisti iar la mine cel putin in serie am fost 6 elevi dintre care 5 inca nu au dosarul facut. Mi se pare ciudat de mult, auzisem de 2-3 saptamani intre examene.
Comment
Comment