If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Eu am masina de 6.5 ani 115,000 km uleiul a fost schimbat invariabil la 13,000 km.
De la 65,000 am GPL, motorul merge ca in prima zi si nu a fost schimbat la el un arc- dar intr adevar i am pus doar ulei bun Mobil 1 si Shell.
pai cred ca ar fi cam dramatic sa fii nevoit sa intervii asupra motorului la 115 mii.... succes si inspiratie in alegerea noii masini, e o decizie destul de grea in ziua de azi cu atatea oferte disponibile si tentante...
Va faceti probleme aiurea cu schimbul uleiului. Masinile mele merg in cele mai nesimtite conditii, fix dupa cum zice producatorul. Cel mai rulat e MCV-ul, ce a mers doar pe dacia oil. Are spre 500.000 in curand.
Ehe sunt unii care au avut probleme in kilometri astia asa ca ma declar multumit!
Ieri m am intalnit cu un prieten ce are o Octavia 2 185,000 km 1.6 TDI destul de full ca si dotari- foarte multimit de ea. El m-a sfatuit cu caldura sa iau Octavia 3- cica e bijuterie masina, o are un coleg de munca si e foarte incantat de ea- varianta de 29,000 km cam full.
Ce sa mai crezi...?
Sa crezi ce zice intunecatul, asta trebuie sa faci.
Daca eu zic ca saorma nu m-a facut gras, dar ea a facut alti 15 grasi, e clar ca eu nu sunt procentual relevant.
Nu trebuie sa faca nimeni ce zic eu. Exista suficiente informatii, daca ai rabdare sa cerni, iar cautarea o faci obiectiv. Nu vad logica sa dai atatia bani pe o masina noua, cu pretentii de full option, tentativa de premium si fiabilitate frantuzeasca. Eu stiu oameni pentru care si Loganul 2 reprezinta "bijuterie de masina".
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Stiu si eu o Octavia 2 1.9tdi cu 140k la bord, cumparata de noua, fara probleme,dar informatia nu te ajuta. Tu vrei Octavia 3, e alta masina. Pareri obiective despre Octavia 3, avand in vedere ca nu e lansata de mult, cam greu sa obtii., ca nu exista rulare cu multi km, poate doar prin flote. Dar cine mai cumpara Octavia 3 pentru flote? Putini. Am vazut la Philips Romania.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment