Spuma activa

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

ziceti-mi si mie un site cu instrumente pentru spalat masina?? aparatura??
    sigpic

Comment

Eu am achizitionat marca karcher http://www.karcher.de/en-GB/Products...e_cleaners.htm si am luat aparatul din BricoStore, dar gasesti si-n Metro sau Praktiker.
      Logan Berlina 1.5 DCi 65 CP - Preferance 26 OCT. 2006 sigpic

Comment

Este cineva care foloseste spuma activa? Cu ce aplica spuma pe masina? si de unde a luat spuma activa

Comment

Aseara am spalat masina ca nu se mai putea. Am ghinionul ca vecinul de langa mine a parcat ca o f****e si cand cobor sau urc in masina sigur m-ating de ea si ma murdaresc incat colegii la servici cred ca se abtin sa nu ma intrebe daca n-am venit cu RATB-ul.
          Aparatul isi face treaba dar fara spuma activa si un accesoriu de pulverizat spuma

http://www.halfords.com/webapp/wcs/s...tegoryId_31457
          nu scapati de dat cu buretele.
          Neavand spuma activa am combinat in recipient sampon auto cu sampon de par TIMOTEI biggrin.gif . Rezultatul, s-a dus din prima GROSUL de pe masina, dupa care am dat o mana cu buretele peste tot, care acum aluneca mult mai bine pe masina.
          Daca cineva dintre voi foloseste spuma activa rog sa dea detalii de unde a luat si cum aplica.
          Attached Files

Comment

Cauta prin Bricostore, Praktiker sau Augsburg, eu am vazut undeva la bidon de 1-2 L parca. Dar nu mai stiu exact in care din cele mentionate.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

In Brico, Praktiker si altele din comert nu gasesti spuma activa, alea sunt niste sampoane cu continut de agenti activi.
              Am vorbit la o firma care distribuie detergenti de curatare, si sambata ma duc sa iau niste spuma activa. Au acceptat sa-mi dea mai putin decat au recipientele, deoarece imi dau din mostrele desfacute.

Referitor la spuma:

"Super detergent activ ecologic fara frecare cu autolustruire. Nu contine fosfati si este biodegradabil. Pentru spalarea motoarelor, cisternelor, mijloacelor navale in concentratie de 1 litru det : 10 litri apa si pentru spalarea autovehiculelor, autocarelor, autobuzelor in concentratie de 1litru detergent : 120 litri apa"

Comment

Am reusit sa cumpar spuma activa de la o firma care distribuie detergenti. Am sunat la ei... si am convenit sa-mi dea 5 L din monstrele desfacute, recipientul minim fiind de 21 L ceea ce era enorm de mult.

Intr-un week-end am incercat sa o spal, solutia fiind imprastiata pe masina cu aparatul din dotare Karcher K2.01, numai ca acesta arunca apa cu detergent fara nici o spuma, iar concentratia e greu de stabilit.
                Nu am reusit sa las solutia pe masina mai mult de 2 min si am clatit-o pentru ca trebuia sa plec subit la Bacau si la Iasi, in consecinta nici nu am mai sters-o.
                Concluzia a fost ca, daca nu se da cu spuma, concentratia care trebuie (la mine cred ca a iesit prea diluata) si daca nu se face cat de cat spuma cand e aplicata, efectul detrgentului este mult diminuat.
                Am incercat sa caut prin supermarket-uri o lance de aplicat detergent, dar in zadar. Am contactat reprezentatntul Karcher pe Romania, dar nu aveau asa ceva pentru aparatele hobby (in UK si alte tari din UE existand facute de alte firme gen Autobrite, Guilemour etc.).
                In consecinta am improvizat un nebulizator. Atasez pozele cu acesta.
                Practic este un pulverizator de 5 L, solutia fiind cred suficienta 2 L, iar restul de 3 L pentru a putea inmagazina cat de cat presiune. La pistolul acesteia am atasat in locul lancei de pulverizare un adaptor de chiuveta, care se ataseaza in mod normal la baterie la capatul de evacuare al apei pentru a putea dirija jetul in mai multe directii si a economisi apa. Adaptorul are un set de site fine care au rolul a mari turbionarea in acesta creeand o spuma in cazul folosirii solutiei.
                Pentru a mari presiunea in acest dispozitiv am micsorat sectiunea in dreptul tragaciului cu niste capete de furtunase de diferite dimensiuni. Pentru a da un plus de aer pe conducta si pentru a amplifica efectul de spumare, in furtunul prin care trece solutia din recipient, in partea de sus am practicat gauri cu ajutorul unei seringi, astfel incat forta de refulare a solutiei sa fie mai mare decat forta de refulare a aerului in furtun, cu alte cuvinte, solutia sa aibe forta sa fie evacuata dar sa-i inglobez aer.
                Testele au fost efectuate in cada . Rezultatul, o spma apacioasa, se scurge relativ usor de pe suprafetele verticale, dar cred ca suficient de incet, presiune in recipient trebuie facuta mai des.
                Sambata sper sa fie relativ buna vremea si o sa revin su rezultate concrete.
                Attached Files

Comment

Originally posted by 2fast4u View Post
                  de la ce magazin din buc pot cumpara si eu spuma activa?
                  pe la marile supermarketuri nu se gaseste...
                  gasesti aici,in gama exterior se vinde si la litru http://www.magazinpiese.ro/

Comment

spuma activa

Salut referitor la spuma activa normal ea nu ataca nici un fel da vopsea cheder sau parte din crom si aluminiu ea este factua sa atace numai mizeria partea proasta este ca la noi in tara nu se spala masini si majoritatea spalatoriilor nu folosesc spuma activa(folosesc sampon care sa ia ochii clientului ca face spuma)nu ar trebui sa va intereseze spuma ca nu ea curata mizeria si ce e si mai rau ca nu folosesc dozajele recomandate de producatori si de aceea ataca chedere si vopsea
                    ati observat cand aveti masina murdara rau si va duceti sa o spalati ca va da cu "spuma activa"dar dupa aceea va mai da si cu buretele pe ea?Ala e sampon si nu spala

Comment

Spuma activa ataca chederele si partile din plastic, nevopsit, daca este lasata peste timpul prescris de producator.

Comment

"Aciditatea"

Sa nu uita sa precizam de aciditate...

Pe ambalajele cu produse profesionale este precizatgradul de "aciditate"; PH...XXX
                        Sunt unele solutii foarte concentrate (chiar lasate scurt timp,,,fac prapad pe anumite materiale!), altele sunt maaai,,,blajine.

Cand cumparati asa ceva,,,uitati-va la specificatia producatorului (precizeaza pentru ce fel de uz este destinat produsul; pentru motoare e un anumit sortiment, pentru camioane altul, pentru suprafete cu anumite tipuri de grasimi ...Etc)
                        Asadar,,,un produs profesionist are precizate pe ambalaj aceste date (pH, durata de actiune a detergentului dupa care se clateste abundent, tipul de spalare, gama de produse pe care se aplica)

Spor la treaba!
                        Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Eu am tot spalat masini cu spuma activa de 3 ani incoace si n-au fost nici un fel de probleme
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Idee

Ma tooot gandeam cum sa aplic detergentul cela,,,
                            Cred ca o sa imi iau un pistol de vopsit, cu duze cat mai mici (ca tot ii trebuie lui papa), sa incerc cu el.
                            Tare mi-e ca o sa am rezultate spectaculoase. Compresor bun am...

Sa vedem ce-o iesi!

Comment

Aparatul tau de spalare nu are si recipient pentru detergent/spuma activa?

Comment

Of...

Ba da, Andrei!
                                Daaar sa il ia mama ,,, ca nu stiu cum functioneaza.
                                Aparatul e incadrat la profi; piesa aceea este un injector de detergent (nu are bazin; pui furtunelul in bidon si ar trebui sa suga de acolo), se integreaza in masa de apa pulverizata, doza fiind (conf producatorului) de 3-5%.
                                Am pus un semn pe bidonul de detergent, insa lichidul a ramas tot acolo...La aceeasi linie.
                                Sistemul e simplu, prin vacuumare. M-am toooot gandit,,,o fi tragand pe undeva si aer?

O sa mai fac incercari.
                                Cert e ca m-a uimit...Isi trage singur apa (de la adancimea de 2.5 m), fara amorsare prealabila, poate functiona ore bune fara apa in el, fara riscul de stricaciuni iremediabile (manometrul arata undeva pe la 100-125 bari), 11 l/m apa si,,,totusi...Niet spuma!
                                Am luat carte tehnica de pe net am respectat intru-totul pasii,,,
                                De aceea am zis ca voi folosi pistolul sa imi impusc masina cu stropi albiciosi,,,

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google