Vom Muri Cu Totii Miercurea Asta?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sa cumperi sau sa le ciordesti? :> )
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• AŢI MURIT MĂ??? Eu încă sunt în viaţă:P
      Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Baiete sa le ciordesti tu eu le cumpar de la magazin...

sigpic

Comment

• @alingdrgn : si noi traim :P cred )
          @sonykel :glumeam mah ce-i cu tine .. nu stii de gluma? :|
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Eu stiu dar tu pui repede botu
            lau_swat le vrei ciobite sau doar crapate cum doreste caprioara???

sigpic

Comment

• Nu pun niciun bot...Dar ma gandeam ca tu ai pus bot

Comment

• @sonykel-ul: Buei, deci eu le vreau noi, adica neciobite de coprioare, bolovani sau gauri negre
                No, apoi blana
                Taaaaaci!!! ca nu stii ce-i bine
                ...si nu uita, prietenul bun, la balamuc se cunoaste

Comment

• Deci ... Cum sarbatoriti sfarsitu lumii ? ( ar trebuii sa devina sarbatoare oficiala asta )

Comment

• @SilviuB: sarbatoare nationala sau sarbatoare individuala?Tu ce zici? )

Comment

• Mai i-a terminati cu proiectoarele ca aici se discuta despre lucruri serioase adica despre gauri negre. Care sa fie si umede.
                      Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Io zic k gaura asta neagra are de fapt rolul de a mai absorbi ceva energie emanata de chelia lu baselu ca si asa auzeam ceva ieri pe la otv ca s-au cam incins spiritele prin conducerea tarii
                        Last edited by crazy_gaby; 10 September 2008, 14:52.

Comment

• Rocri da fratioru tau valeriu unde e? Ca vad ca nu a semnat condica...

sigpic

Comment

• Bah, eu mor de ciuda...Si nu din cauza acceleratorului ala nenorocit. Mi s-a f...T planul de concediu poate totusi le-a iesit gresit experimentul si deja incep lucrurile sa mearga aiurea. La mine a inceput de cateva zile, acum e aproape certitudine. Concediu dus pe roata morii...Adica o sa am concediu dar n-o sa am ce face
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

• Cum sa nu seba... Te iei de cur si sari in sus

sigpic

Comment

• Sonykel ai luat examenul ? ) ca esti foarte vesel )

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google