Bancshow ce`i aici? Sa fim seriosi si realisti
Vom Muri Cu Totii Miercurea Asta?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Iar o apocalipsa? Cu anul 2000 cum a fost? Mai tineti minte? Era o melodie de genul asta "Vine anul 2000 si nimic nu va mai fi". Au trecut 8 ani si ceva si tot atatea miliarde suntem pe Pamant. Media, fie ea de unde o fi, chiar si mondiala, e cel mai bun mijloc de manipulare a umanitatii. So, sa vina apocalipsa ca aici ne gaseste.Problemele se creeaza...Solutiile exista deja.
Comment
-
Domnilor, acce;eratoare de partcule au mai fost construite, unele chiar mari de cativa km. Si functioneaza d ani de zile, nu vad de ce asta n-ar functiona. Ca e mai mare? Rahat... A fost prezentata in detaliu constructia acceleratorului pana si pe discovery. Si acceleratorul acela de fapt se doreste a fi capabil sa produca antimaterie care sa "traiasca" suficient de mult inainte de a fi absorbita de materie, cat sa apuce oamenii de stiinta s-o studieze un pic si sa-si verifice teoriile. Si oricum niciasta nu-i o noutate, antimateria a fost deja produsa de cativa ani buni, doar ca timpul de viata al particulelor respective e asa de mic incat doar din calcule le-a iesit fizicienilor ca acolo o parte din enrgia ciocnirii s-a transformat in altceva decat materie si caldura. A, ce merita precizat, acceleratoarele de pana acum puteau sa aduca particule subatomice la viteze de maxim 2 treimi din viteza luminii. Asta de la geneva (care de fapt trece pe sub trei tari) se presupune ca ar fi capabil sa imprime viteze de 90-95% sin viteza luminii. Si nu oricarei particule, ci a unui nucleu de heliu. Deci nici macar explozie nucleara in caz ca ceva merge rau. Si oricum, al 100m sub pamant...
ne mai auzim joi cu speculatii despre urmatoarea apocalipsa. Ar fi a 4-a sau a 5-a posibila apocalipsa notabila ce-am trait-o din 1996 incoaceDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
-
Voi chiar nu credeti in Dumnezeu?EL tine tot pamantul,si voi cititi toate porcariile de "stiri"...Nu savantii,politicienii sau armata profesionista ma apara pe mine ca individ,ci Dumnezeu!In loc de ziare ,cumparati-va timp pentru Liturghie,si nu mai delirati cu teme din astea dastepte.
Comment
-
Un accelerator d-ala (mai mititel sa se potriveasca) mi-ar trebui si mie pe Logan ....
Comment
-
Originally posted by bbogdan View PostVoi chiar nu credeti in Dumnezeu?EL tine tot pamantul,si voi cititi toate porcariile de "stiri"...Nu savantii,politicienii sau armata profesionista ma apara pe mine ca individ,ci Dumnezeu!In loc de ziare ,cumparati-va timp pentru Liturghie,si nu mai delirati cu teme din astea dastepte.
Comment
-
[QUOTE=viorelu;172113]Mda...Sau mai bine cumparti-va cruciulite si iconite si umpleti-va parbrizele si intelegeti ca sfarsitul lumii pentru un individ e atunci cand da coltul...Amin.[/QUOT
Daca e sfarsitul lumii,nu e nici o diferenta intre tine si restul lumii;si atunci ca si acum conteaza doar daca te duci la Dumnezeu sau la smoala.Iar subtila ironie o gasesc deplasata.Am supravietuit atator apocalipse ca nu o noua amenintare ma sperie ci nepregatirea mea in caz de dat coltul,asa cum spui tu.
Comment
Comment