Cam asta se poate intampla..Si este cam adevarat despre ce se zice pe net de experiment.
Vom Muri Cu Totii Miercurea Asta?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Logan 4 ever View PostDaca acest lucru se intampla, atunci cred ca o marmota poate sa inveleasca ciocolata in staniol.
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
E primul test cu un asemenea accelerator ... Teste la scala mai mica (cum zicea si csebalyn cateva posturi mai sus) au mai fost facute dar cu actualul accelerator inca nu :-)
oricum stati linistiti ... Nu o sa ne inghita nimeni ;-))
S.I have no special talent. I am only passionately curious.
Comment
-
Ma cam seaca chestiile astea cu apocalipse... Multe trebuia sa mai fie de atunci.
Comment
-
Din miercurea viitoare am schimbat titlu in miercurea asta...
mai multe ma abtin sa zic dar sunt de parere ca s-au dat destule explicatii tehnice incat totul e doar o bomba a presei... In cel mai rau caz presa va murii
PS. in ultima zi de concediu(adica ieri , in zona vrancei) a fost un cutremur(l-am simtit eu care sunt dita mai omu cand a inceput sa topaie scaunu cu mine) cica cel mai puternic cutremur pe anu asta asa ca nu ma pot speria niste particule care alearga de bezmetice intrun cerc de 25km diametru , cu viteza ``luminii de led`` si dupa ce dau o tura au tendinte emo ...Last edited by SoNyKeL; 8 September 2008, 00:42.
sigpic
Comment
-
Originally posted by r3duc View PostMa cam seaca chestiile astea cu apocalipse... Multe trebuia sa mai fie de atunci.
Dar cand isi baga omul coada, totul este posibil..Asa ca dintr-un experiment care s-ar putea sa o ia razna..Uite asa se duce dr*cu omenirea...
Si uite asa vine apocalipsa...Ba si miercui era zi de salariu !
Sfarsitul lumi: ori vine un meteorit pe noi, ori din cauza noastra.....Ori vin extraterestrii :p :pLast edited by Alex21; 8 September 2008, 00:43.
Comment
-
Mah, care aveti ciuda pe sefi, acu-i momentul sa le-o trageti in cabina...Dar ce-o sa vi-o traga ei la ochiul maro daca nu murim cu totii miercuri
baga-mi-as piciorul, eu ar trebui sa iau salariul abia vineri...Care aveti urgent sa-mi imprumutati 100000 oiro pt 2 zile?Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment