Vom Muri Cu Totii Miercurea Asta?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da la cat incepe experimentul propiu zis ? Si la ce ora se termina ?

Doamne ajuta sa iasa totul ok si sa nu avem de suferit

Comment

Si chiar daca apar cateva mici gauri negre, Pamantul va fi absorbit abia peste 4 ani...

Comment

Da cum is gaurile alea , adanci ,largi?, sau cum era groapa aia de la Mihailesti cand a explodat TIR u ala.
        sigpic

Comment

Ce zice nostradamus "Fugiti, fugiti din Geneva cu totii, Saturn din aur in fier se va transforma, Raza contra-pozitiva o sa va extermine pe toti Inainte de aceasta vor fi semne pe cer Nostradamus a prezis de moartea lui John F. Kennedy Si multe altele vom muri cu totii asta este Apocalipsa Gaura neagra va creste in 4 ani si sfrsitul va fi in 2012 cum au spus mayasi " ... Om trai si om vedea

Comment

Din cate stiu eu Nostradamus nu poate fi inteles in prezent. Pana acum nimeni nu a deslusit, inainte de a se intampla, ce a prevestit el ... Asa ca mai bine stam linistiti.

si mai ceva, pana in noiembrie acceleratorul va fi doar "rodat" ... Din martie anul viitor (cand va intra in productie) putem sa ne "speriem" :-)))

asa ca mai avem timp ...

S.
            I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Originally posted by adyshor View Post
              Da cum is gaurile alea , adanci ,largi?, sau cum era groapa aia de la Mihailesti cand a explodat TIR u ala.
              Sunt cam largi

Comment

Originally posted by SUPERCAR View Post
                Cica adevaratul experiment nu e maine ci abia peste o luna pe 21 octombrie e testul final.
                ne tine in stres..Nu stiu ce sa zic...Multi nu cred..Nici eu nu prea ..Dar cu Doamne ajuta
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

E cel mai tare thread...Am ras de mi-au lesinat moleculele. Ca sa fiu o clipa serios, nu cred ca un experiment periculos e "fasait" catre presa. Cate lucruri se stiu despre testele nucleare si chestii d-astea? Oficial: mai nimic! Deci toata afacerea cred ca e facuta si ca sa distraga pentru moment atentia de la alte lucruri importante de pe Pamant.
                  If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Baieti, mancati si beti f*teti si petreceti k maine urcam cu totii la ceruri
                    De ce doar baietii?

Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Atunci sa fie si fetele ca sa fie meniu complet ;)
                      sigpic

Comment

Ce ti-e scris in frunte ti-e pus asa ca, fiti optimisti.

Comment

Atunci sa fie si fetele ca sa fie meniu complet ;)
                          Poi oricum nu puteti face toate alea de mai sus fara participarea fetelor... Sau?? :O
                          Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Asta e clar ca nu poti sa faci, deja suntem off topic.
                            sigpic

Comment

Daca nu era asa de sigur, se opuneau marile puteri (RUSIA, CHINA, SUA). Fi-ti seriosi va rog! Eu zic ca testul va fi un succes!

Comment

Tic tac tic tac tic tac...
                                Doua lucruri sunt infinite universul si prostia...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google