Vom Muri Cu Totii Miercurea Asta?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Data trecuta l-au cam rata la testele preliminare. Sa fi fost din cauza ca erau 70 de romani implicati? tare am impresia ca va fi "just another great fiasco", miliarde aruncate, sa nu zic "f....Te" de pomana, gauri negre numa in izmene, eventual, toata chestia zic eu ca e un experiment militar...Cei ce vorbesc de gauri negre cu atat nonsalanta, aveti idee ce sunt, de sustineti ca se formeaza in 4 ani si inghit pamantul?
    ca fapt divers, gaura neagra e o stare a materiei atat de densa incat o stea ajunsa la stadiul de gaura neagra isi absoarbe proprii fotoni. Va puteti inchipui ce inseamna asta? Daca da, mai ganditi-va inainte sa postati...
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Seba imi cer scuze ca te completez cu un exemplu: Gaura neagra= o minge de tenis la propriu cu forta de gravitatie actuala a Planetei noastre la propriu!
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Si eu ce am zis? e chiar un soare cat o minge de tenis (ca energie si masa e soare, ca dimensiune e minge de tenis)...Exista planete ce orbiteaza in jurul unor gauri negre, sa incerce cineva sa-si inchipuie ce inseamna asta...Ce forte se dezvolta in rahatul ala de minge. Si noi starnim o gaura neagra cu niste magneti alimentati la o hidrocentrala si 2 protoni (nuclee de hidrogen ce vor sa la fusioneze astia controlat)...Hai sa fim seriosi.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Vine sfarsitu lumi si Dan Diaconescu Direct nu o gasit-o pe Elodia .............
          Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Da, dar azi fa fi alt subiect. "Moare Dan Diaconescu in direct si reluare sau nu?"
            P.S.: Mai avem 1 ora si 25 minute de trait. Mi-a parut bine de cunostinta.
            sigpic
            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Tocmai pe motiv de apocalipsa m-am uitat si eu la OTV aseara... Printre problemele discutate:
              Va fi acesta ultimul episod despre Elodia?
              Cum se vor intelege Elodia si Magda in gaura neagra?

... Mai e nevoie de alte comentarii? 8-}

P.S.
              Este ora 7:39. Mai avem ... 36 min de trait? :-j
              Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

Astrologii si cercetatorii, pana in prezent n-au fost in stare sa desluseasca secretele si tot ce tine de gaurile negre existente...Dar s-ar putea sa creeze una, din greseala, aici pe pamant...
                tind sa cred ca intr-adevar e iar o schema de manipulare in masa, pentru ca sunt alte evenimente, grave, care au loc in momentele astea, si lumea trebuie sa nu fie atanta la ele...Gen razboiul din Georgia si altele. Asa ca uite cum savantii s-ar putea sa ne omoare, o vai...
                exact cum a fost cu americanii pe luna
                a, era sa uit, mai avem vreo 20 de minute de trait...pe toti care am avut ocazia sa-i cunosc, ii salut cu aceasta ocazie, pe ceilalti...ne vedem in gaura neagra ( cu Elodia si Magda )
                Last edited by bolo; 10 September 2008, 08:52.
                Life is short...play more!
                http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

Mai avem fix o ora...
                  sigpic

Comment

E 9:03 la mine acum m-am trezit observ cateva fire de par pe perna si imi urg mucii , in dimineata asta am urinat prea mult. Un lucru e clar moleculele ma parasesc cu diverse pretexte...

sigpic

Comment

• 2 minute...
                      Life is short...play more!
                      http://www.loganclub.ro/forum/bolo-t4578.html?t=4578

Comment

• Taceeeeeti din guraaaaa ca vreau sa mor in liniste!!!!!!!!!!

Comment

• Sony, exista multe explicatii pentru ce zici tu:
                          1. Iti cade parul- Probabil chelesti mai repede ca altii.
                          2. Iti curg mucii- Probabil ai racit.
                          3. Urinezi mult- Nu ai baut prea multa bere ieri?

WLW, moarte placuta, atunci!
                          sigpic

Comment

• Cat mai este?
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Am mai auzit una tare de tot, cica daca experimentul esueaza vom vedea in cateva zile o lumina care va iesi din oceanul Pacific , atunci vom stii cu siguranta ca s-a creat o gaura neagra in interiorul planetei, care va consuma incet incet tot pamantul pana in anul 2012 cand va fi THE END OF THE WORLD , sfarsit prescris de scripturile mayase
                              Last edited by Bad_Wolf; 10 September 2008, 09:23. Reason: Greseli de ortografie datorate fricii care m-a cuprins WTF :))))))))))
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Cristi_LCD View Post
                                Cat mai este?
                                37 de minute.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google