hai sa povestesc si eu patania mea cu RDS. In august 2006 am incheiat contract cu RDS pentru internet. In septembrie au venit baietii sa imi instaleze modem-ul si ce mai trebuia. La 1 decembrie 2006 net-ul nu mergea, desi facturile veneau. In ceea ce priveste serviciul de relatii cu clientii...E PRAF. La 1 dec 2006,ajuns la capatul rabdarilor, am contactat firma din cartier. Intr-o ora aveam net. Deci RDS sucks.
Trăiască RDS
Collapse
X
-
Usurelu_okok, cei de la RDS sunt de toata jena. Nu esti singurul caruia ii veneau facturile, dar nu mergea netu. Eu voi renunta si sper sa fie cat mai repede. Trec pe intrenet de la Vodafone.sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
Da voi de ce plateati facturi daca nu aveati net? Am patit si eu in toamna lui 2007 ceva...Am ramas 2 sapt fara net...Si am stat pe capu lor si am facut reclamatie si o solicitare prin care ceream micsorarea facturii pe luna respectiva...Evident ca inca 2 sapt m-am plimbat pe la ei, si nimic...Le-am zis ca nu mai platesc nimic pana nu imi micsoareaza factura pt perioada in care nu am avut net..Deci practic, jumate de factura trebuia stornata, si eu sa mai am de platit 10$, pt ca am abonament de 20$...Si l-am sunat si pe tipu care a facut contractul, i-am spus care e problema si sa stie ca nu mai platesc nici o factura pana nu se rezolva treaba pe luna septembrie 2007...Si intr-un final, mi s-a stornat toata factura de pe luna respectiva... Conform contractului, daca 3 zile nu ai internet si e problema de la ei, nu de la tine, dupa aceasta perioada de 3 zile ii poti da in judecata, avand la baza contractulDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Am avut pe modem se bloca des sunam faceam scandal nimic.....Dupa un timp lam pris pe unu de la rds care mesterea in cutia din scara blocului am vorbit cu el de ce se blocheaza.... Zice ca sunt proaste "distribuitoarele" din scara blucului ca trebuie resetate cand se blocheaza. Iam dat 10 ron sa lase cutia deschisa si sa imi arate ce trebuie restartat... De atunci cand se bloca coboram3 etaje restart bucurie...Am invatat si alti 3 vecini ( 1 de la 2 si unu de la 3 ) sa repare rdsu. De 2 anin am fibra zbarnaie...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
YO2MKL
sigpic
Comment
-
Probleme cu RDS-ul am avut si eu la un prieten. Dupa ce ne-am chinut vreo doua ore sa instalam modemul (n-au binevoit sa vina cat se poate de repede asa ca l-am cerut sa-l instalam noi) am aflat ca nu mergea netul in zona . Pana acum vreo 6 luni eu eram pe Astral la internet. Pica si la aia in draci si mai ales exact cand aveai nevoie mai mult. De atunci m-am schimbat pe ClickNet, si am abonamentul ADSL de 6 Mbps. In toata aceasta perioada a mers exraordinar si am si retea din doua calculatoare. Super multumit.
Comment
-
Originally posted by Logan 4 ever View PostUsurelu_okok, cei de la RDS sunt de toata jena. Nu esti singurul caruia ii veneau facturile, dar nu mergea netu. Eu voi renunta si sper sa fie cat mai repede. Trec pe intrenet de la Vodafone.
Eu timp de 2 ani am furat net de la o firma parterena RDS-ului, imi cereau 80 RON pe an pentru IP public ... Sa fiu al draq de le dadeam ... Ce-au zis ... Hai ca ne-am gasit prosti ... Plus inca 160 RON pentru ca mi-au taiat cablu in 3 locuri si mi l-au inadit + inca 3 luni de zile facturate in timp ce eu am facut cerere sa nu mi le factureze ... Asta inseamna 80 + 160 + 3x40 = 360 RON intr-o luna. Si am zis urmatorul lucru ... Daaa ? ... Hai ca mai vedem noi ... M-am dus frumos in bloc ( eu inainte aveam 2 swhicuri de 8 porturi ale mele care au fost in locul celor puse de ei, dar baietii buni au uitat sa le mai returneze ) si m-am servit cu ce era al meu, logic ca nimeni nu a comentat nimica. Toate astea se intamplau prin vara lu 2006. In vara asta mai exact prin iunie firma a fost vanduta complet RDS-ului, eu am ramas fara net si am fost nevoit sa-mi fac un FiberLink de 35 RON, nu pot sa ma vait de el dar nici sa-i ridic o statuie. Merge foarte ok, se incarca, mai face belele, mai ii amenint pe aia, aia nu ma baga in seamna deci amenint degeaba ... Deh ca-n Romania. Totu ca totu pana cand mi se pune pata pe ei intr-o zi si le golesc si astora carcasele ( 6 Swichuri cu Management - am vazut ca-s destul de scumpe -, un Media Convertor si inca o chestie care nu stiu ce face dar este pentru telefonul fix ).Last edited by SilviuB; 12 September 2008, 08:52.
Comment
-
rds=companie low cost
Au preturi bune la net si telefonie dar sunt varza.
1.Facturi din 10 primesc una
2.Pica cablul de multe ori
3.Sambata si duminica cand e multa lume in zona pe acasa abia mere netu
4.Telefonul de la RDS are semnal slab
5.Cateodata tre sa insist de 20 ori ca sa prind legatura
asa ca am stins telefonul si astept sa expire contractul
folosesc doar netul lor
....cautam un switch si unul mi-a zis ca are el unul dintro scara de bloc :-)Last edited by suru; 25 September 2008, 20:25.
Comment
-
Originally posted by suru View PostAu preturi bune la net si telefonie dar sunt varza.
1.Facturi din 10 primesc una
2.Pica cablul de multe ori
3.Sambata si duminica cand e multa lume in zona pe acasa abia mere netu
4.Telefonul de la RDS are semnal slab
5.Cateodata tre sa insist de 20 ori ca sa prind legatura
asa ca am stins telefonul si astept sa expire contractul
folosesc doar netul lor
....Cautam un switch si unul mi-a zis ca are el unul dintro scara de bloc :-)
cu cablul nu am avut probleme...Doar cu internetul ..Firar modemul sa le fie de ras
telefon nu am de la rds ...Asta imi mai lipsea
trebuie insistat intr-adevar ca sa poti intra cu cineva in legaturaDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Baieti, va respect parerile, dar sa stiti ca in Constanta RCS-RDS este cam cea mai apreciata firma in domeniu.Problema cu facturile e cam la toate firmele.Este drept ca in Constanta nu se mai lucreaza decat pe fibra optica acesta fiind si principalul motiv al problemelor care se creeaza si implicit al nemultumirii oamenilor.
Comment
-
La serviciu am avut Internet de la 3 firme, si am ramas la cea de a 4-a Romtelecom. Se intampla si aici cateodata-foarte rar-sa mai "pice" net-ul, dar nu se compara cu ce am avut inainte. Sa stiti ca si UPC, si RDS, si alte firme nu poti sa zici ca au servicii 100% perfecte dar se straduiesc Problema trebuie cautata, zic eu, in nivelul de management al firmei la nivel central si pe plan local. Daca se merge pe principiul "lasa-i incolo de clienti, ca n-au la cine se duce" n-o sa mearga treaba bine in nici un domeniu. Ca si cu reprezentantele Dacia- din ce citesc pe forum vad cuvinte de lauda doar despre cel de la Tulcea si Dacoserv( scuze daca am omis si pe altii, pe care, totusi, ii numeri pe degete!). Despre restul...LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!
Comment
Comment