Acum a mai ramas doar sa ajung pe la un service bun care sa-mi spuna daca km sunt reali, sau nu.Drive testul l-am facut si mi s-a parut foarte buna masina.Eu nu am sesizat nimic, dar proprietarul mi-a zis fara sa-l intreb eu nimic, ca nu trebuie sa-mi fac griji pentru ca tremura(sau vibreaza, nu mai stiu exact cum s-a exprimat el) motorul la relanti ca cica "asa face toate" motoarele 1.4 16v la clio hatchback.Chestia e ca la relanti nici nu-mi dadeam seama ca merge motorul, si asta afara langa masina.
Iar faza cu groape la 140 nush cat de concludenta e. eu am vazut un subaru forester care a dat intr-o groapa si a incuput sa danseze pe sosea oprindu-se in santul dupa marginea drumului, cu o roata aproape desprinsa.
Dar hachback-u asta mi s-a parut destul de stabil, iar suspensiile mult mai tari ca la logan.
Iar faza cu groape la 140 nush cat de concludenta e. eu am vazut un subaru forester care a dat intr-o groapa si a incuput sa danseze pe sosea oprindu-se in santul dupa marginea drumului, cu o roata aproape desprinsa.
Dar hachback-u asta mi s-a parut destul de stabil, iar suspensiile mult mai tari ca la logan.
Comment