Consiliere Auto :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Acum a mai ramas doar sa ajung pe la un service bun care sa-mi spuna daca km sunt reali, sau nu.Drive testul l-am facut si mi s-a parut foarte buna masina.Eu nu am sesizat nimic, dar proprietarul mi-a zis fara sa-l intreb eu nimic, ca nu trebuie sa-mi fac griji pentru ca tremura(sau vibreaza, nu mai stiu exact cum s-a exprimat el) motorul la relanti ca cica "asa face toate" motoarele 1.4 16v la clio hatchback.Chestia e ca la relanti nici nu-mi dadeam seama ca merge motorul, si asta afara langa masina.
    Iar faza cu groape la 140 nush cat de concludenta e. eu am vazut un subaru forester care a dat intr-o groapa si a incuput sa danseze pe sosea oprindu-se in santul dupa marginea drumului, cu o roata aproape desprinsa.
    Dar hachback-u asta mi s-a parut destul de stabil, iar suspensiile mult mai tari ca la logan.
    Last edited by gxg; 10 September 2008, 23:28.
    MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Ala cu care am fost eu si la 1000 si 1200-1300 rpm "dardaia"..Nu fac toate asa ..Parerea mea..Nu mi se pare normal(aia ti-am zis ca avea o problema, si din cauza aia dardaia,nu numai la relati) dar a zis ca nu e grava.
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Mersi de sfaturi. Din partea mea se poate sterge topicul.

Comment

Pai poate mai sunt si alte pareri ..
          " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Pai cum adica sa se stearga?
            Tine-ne la curent....Cu ce se intampla.
            Si motorul are 100 cai, nu 110 ( daca spui ca e 1.4 16v).

Comment

Ai luat pan la urma masina sau nu? :P

Comment

Eu unu am vazut Megane 1 cu motor de 1,6 16 v (Prestige)compact 70000 km la 3000 euro adus din Germania.Meganu era din 2001 si arata ca Prestiju meu din 2007.Gagiu nu vroia sa vanda ca as fi fost amator.Eu am privatizare si mai discut cu unii altii si am vazut tigai si mai ieftine.ex Laguna 1 pe la 4500 euro.
                Last edited by margelatu; 13 September 2008, 20:14.
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Intr-adevar are 98 de cai.Taicamiu imi zisese 110, dupa aia m-am documentat si eu. Maine trebuie sa-i dau raspunsul ,m-a lasat sa ma gandesc daca o iau pe firma sau pe persoana fizica pt ca el trebuie sa faca factura.Numai ca acum sunt tare nehotarat, deoarece cam intr-o luna plec iar in voiaj si nu cred ca are rost sa-mi cumpar acum masina. Cred ca astept pana ma intoc ,deoarece sunt vreo 7 luni pana atunci si poate gasesc altceva ieftin si bun.Taicami-u vroia sa luam masina noua cand ma intorceam din voiaj, dar nu cred ca are rost avand in vedere ca eu nu o sa merg decat cateva luni pe an cu ea.Pe asta daca o luam cred ca in doi ani o revindeam cu 3000 Euro fara probleme si nu pierdeam asa mult,in comparatie cu o masina noua.
                  Oricum asta la 5000 de euro nu cred ca e o tigaie si cred ca face banii.

Comment

Tu stii mai bine,noi de unde sa stim daca face toti banii? )

Comment

Deci tot nu te-ai decis?

Comment

Ce zic eu . Referitor la pret . Vezi ce nivel de echipare este , pretul de nou si cat ti-a scazut . Vezi care este diferenta este intre nou si sh cu 50000 km si 6 ani . Sigur va trebui sa mai scada pretul .
                        B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

M-am decis.Nu-l mai iau . O sa astept pana la vara si o sa imi iau un logan nou.

Comment

Brava...Ma gandeam eu ca nu parasesti loganu` :P

Comment

Asa te vreau . Ramai fidel clanului .
                              B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Originally posted by gxg View Post
                                M-am decis.Nu-l mai iau . O sa astept pana la vara si o sa imi iau un logan nou.
                                dupa cele spuse mai sus , imi retrag cuvintele spuse mai jos

Originally posted by SoNyKeL View Post
                                huuuuuoooo tradatorule....

PS. se poate inchide?

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google