Vopsit Pe CASCO

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vopsit Pe CASCO

Am bara fata zgariata, bara spate zgariata+crapata vreo 5cm, o indoitura de 3cm pe aripa spate dreapta aproapre de roata si una pe stalpul din fata de la usa indoit putin si sarita 1cm vopseaua. Mai am cateva zgarieturi pe masina intre 3-10cm.
    O sa merg sa vopsesc pe CASCO barile, as vrea sa stiu daca pot aranja cu cei de la service imi vopseasca si portiunea neagra a barii in culoarea caroseriei, fata+spate, si sa treaca pe factura casco? se poate ?

Pentru celelalte zgarieturi, care nu necesita vopsire zic eu, accepta cei de la casco sa fac o polisare profesionala la masina ???

Mai am si parbrizul ciobit la sofer chiar aproape de stalp 1cm patrat, mai tre sa il ating eu cu ceva sa il crap mai mult sau il schimba si asa ???

Daca hotii mi-ar fura stergatoarele cu brate cu tot, se poate inlocui la service cu niste brate model nou si niste stergatoare bosch ceva mai bune, fara ca cei de la casco sa comenteze ??
    sigpic

Frauda frauda si iar frauda nu mai la dastea va sta capu toti sa va vopsiti complet barile sa va puneti bari de mcv oglinzi de prestige stergatoare noi capace noi...
    exista un topic unde au mai fost discutii dastea...
    cand o sa invatati ca cei de la casco cresc tarifele si baga fransize din ce in ce mai mari ptr ca romanu e romanschi el tre sa traga in piept sa profite putin de casco ca de doar daia da banii si noi cu toti suferim...
    eu unu cand am fost in service si-a facut cruce vopsitorul cand i-am spus sa nu o vopseasca bara integral

sigpic

Comment

Pai tocmai daia ca am cu franciza zero si mai am 2 luni de casco, masina are cateva zgarieturi si trebuie reconditionata oare de ce am dat 13mil500 asigurarea casco.
      sigpic

Comment

Corectie: franSiza, nu franCiza. ( cred ca s-a zis de 1 mil de ori).
        Bafta la fraudat

Comment

Mersi...Hai sa va zic ceva... Am fost la firma de unde am casco la un nene si ii zic ca mi-au zgariat masina bulangii. El imi zice sa vada masina, dar eu il opresc si ii zic: pai inca nu e facuta, maine. El zice: pai atunci asteapta pana maine, dupa care mergi la politie sa iti dea dovada dupa care vii la noi sa deschidem dosar
          sigpic

Comment

Eee...Asa da...presupun ca "bulangii" au mai zgariat-o si cu ciocanul...

Comment

Nu cu ciocanu ca ma doare inima...
              sigpic

Comment

As fost azi sa iau masina de la service, am bagat-o sa ii vopsesc pe casco bara fata spate integral, usa dreapta fara si aripa spate dreapta. Cand m-am dus sa o ridic barile erau vopsite bine dar am ramas uimit la usa si aripa. Avea aspect de coaja de portocala vopseaua, ei mi-au zis ca a curs lacul si ca o face bine cu polish. Au dreptate ?? Sau ii mai pun sa o vopseasca odata. Am observat ca nici bara nu se mai apropie prea bine, si mai mi-au stricat si usa spate dreapta au dat si pe aia buna cu lac cica au dat asa sa nu se cunoasca diferenta.
                Va mai intreb odata iese la polish lacul ala curs ?? ce e de facut.

service-ul mai mi-a fost si recomandat de cel de la casco ca ar lucra mai repede si bine, cred ca aveau el ceva treburi acolo...
                Last edited by gogoasha69; 6 November 2008, 17:14. Reason: edit
                sigpic

Comment

Tu esti al 4 lea caz in 2 luni de zile in care aud treaba asta cu constatatorul care zice:"du-te la service-ul x ca fac treaba buna si repede". E bine de stiut, cand auziti treaba asta ganditi-va de doua ori. Unui prieten trebuiau sa-i vopseasca si usa pentru ca a venit aripa fata peste ea si au lasat-o asa, altuia i s-a cojit vopseaua pe bara dupa 2 sapt si au "uitat" sa-i puna aparatoarea aia de plastic de la roata, si cazul 3 i-au pus o linie la capota si la aripa...+vopseaua cursa.
                  sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

@Gogoasha69 eu zic sa te duci la OTV ai vrut sa tragi Cioaca dar ai luat Cioaca la randul tau super tare faza. Pot sa dea aia polish pana obosesc, n-o mai scoti la adevar decat la un vopsitor profesionist. Thread-ul asta e de milioane...pierdute!

Comment

O sa le las masina in service pana o face cum trebuie. Barile au iesit si usa si aripa nu. Nu stiu cum. Treaba e ca o sa merg iar cateva zile pe jos. Maine dimineata ma duc sa vad ce au reusit sa faca cu polish.

mi-a aratat factura si pt ce mi-a facut pusese vreo 16mil
                      sigpic

Comment

Am fost azi la service si nu au reusit sa o scoata bine la polish, am lasat-o tot acolo cica sa ma duc maine ca nu ar fi termint-o de facut, ca, cand am vazut-o eu dimineata. Diferenta de culoare se cunoaste bara si cele 2 usi dreapta sunt mai inchise la culoare decat restul masini. Barile nu stiu cum au iesit la vopsit, au iesit f. Bine.

ma mai duc maine si daca nu au facut-o o sa merg la protectia consumatorului. Pe unde mai pot merge ??
                        sigpic

Comment

Eu zic sa-i mai dai un ciocan fara sa vada aia din service si apoi ii acuzi ca ei au lovit-o si ii obligi sa ti-o vopseasca toata! ))

P.S: Era o gluma!Sa nu faci lucrul asta!

Comment

sigpic

Comment

Am lasat masina intr-o parcare si cand am revenit la masina era stearsa in partea dreapta fata aripa si bara am full casco si o repar da a-si vrea sa vopsesc bara integral iar pe spate i vopsita numa jumate cum a-si putea sa o vopsesc si pe aia din spate daca nu arata masina urat cea de pe fara bara vopsita integral si ce din spate juma juma?
                              Attached Files

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google