Si mai pun o poza cu avaria masini pozele is facute cu telefonu
Vopsit Pe CASCO
Collapse
X
-
Bara mea de pe fata trebe vopsita integral iar pe spata i vopsita jumate rosu jumate i neagra din fabrica cum arata masina cu bara pe fata vopsita integral iar ce de pe spate jumate jumate ca cea de pe spate nu are nimica avariat dar eu a-si vrea sa o bag si pe aia pe casco sa o vopsesc integral dar nu stiu ce sa i fac ca daca nu cei de la casco nu accepta sa o faca si pe aceasta de pe spate daca nu are nimica.
Comment
-
Am fost la service si cei de acolo au zis ca trebe bara schimbata pentru ca pe cativa centimetri pori aceia din bara sunt stersi si arata urat daca o dau cu chit ,bara care o da jos de pe masina o pot sa o i-au acasa sa o dau la un var de al meu ca el o are crapata si nu are casco mentionez ca bara de pe masina i numa zgariata dc sa o las la service sa o vanda ei pe sub mana in loc sa imi ajut varu?
Comment
-
Pai depinde ce scrie in dosarul de casco,ce a scris pe constatare?Reparatie,inlocuire sau inlocuire cu recuperare?
Si?Pana la urma te-ai inteles cu vopsitul barelor?Le vopsesc integral,o vopsesc si pe cea din spate,ai mai zgariat-o tu?
Apropo,la ce companie ai casco?
Comment
-
Am fost azi la casco la unita si onu de la daune a scris vopsire aripa ai inlocuire bara fata, fara recuperare si luni sunt programat in service pentru reparatie cand ma duc sa ridic masina eu vreau sa le cer bara inlocuita sa o duc acasa daca refuza ce sa le zic ?
Astept raspuns !!!!!!!!!!!!
Eu parca vorbesc singur de cateva posturi astept un raspuns la intrebarea de mai sus?
Ai rabdare!
Comment
-
Si eu am schimbat o bara pe casco dar mie mi-au dat inlocuire cu recuperare,deci cand am ridicat masina am cerut bara si am dus-o inapoi la casco!Parerea mea este ca trebuie sa fi prieten cu inspectorul de la asgurari,nu se stie niciodata cand ai nevoie de el!
Ca raspuns,cand duci masina le spui ca-ti trebuie bara si nu cred ca o sa comenteze cei din service si la sfarsit ti-o iei(bara) )
Comment
-
Eu am schimbat bara fata pe casco.
cind am ridicat masina l-am intrebat pe seful de service daca pot sa-mi iau bara veche si mi-a zis sa ies pe usa aia si daca mai e acolo, sa o iau, lui nu-i pasa, oricum se arunca.
deci e cam la norocDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
Teoretic piesele inlocuite sunt proprietatea asiguratorului, dar practic...
Comment
Comment