Am fost la doctor si mi-au iesit analizele la sange bine, exceptuand tiroida. Doctorul presupune ca am hipertiroidism dar trebuie sa fac rezonanta magnetica, alte analize sange, ecografie si radiografie. Dupa aceea, va determina daca e bine sa-l tratezi, deoarece mi-a spus ca sunt cazuri in care e mai bine sa se lase netratat deoarece creste o glanda in creer ceea ce nu e bine.
Va fi tratat daca efectele sunt foarte grave. Eu am avut tahicardii superior 200 BPM, nuciodata nu ma ingras, am anxietate si de catva timp sunt foarte incomod in general.
Deci, e recomandat ca treaba asta sa fie tratat, dar sunt cazuri in care mai bine sa nu fie tratat... adica?
Voi stiti pe cineva care sa pateasca sau sa fi patit asa? Cat a durat tratamentul?
Va fi tratat daca efectele sunt foarte grave. Eu am avut tahicardii superior 200 BPM, nuciodata nu ma ingras, am anxietate si de catva timp sunt foarte incomod in general.
Deci, e recomandat ca treaba asta sa fie tratat, dar sunt cazuri in care mai bine sa nu fie tratat... adica?
Voi stiti pe cineva care sa pateasca sau sa fi patit asa? Cat a durat tratamentul?
Comment