Buget 16,000 EUR- Caut Masina

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Curios eu m am urcat in el aseara si in spate si in fata si chiar mi s a parut foarte ok ca si spatiu. Acum depinde cu ce compari..sa daca te ai urcat in el vreodata.
    Saab 9-5 Aero

Comment

• Vazut astazi un X1 ca cel pe care vrei sa il cumperi. Aceeasi "problema" cu imbinarea chederului de la usa spate cu geamul spate. Dar nu era asa de sesizabila ca in poza de mai sus.

Comment

• Mda nu m-a mai sunat tipul deci probabil ca era problem. N a fost sa fie dar chiar mi-a placut masina..incep sa inclin spre acest model.
        Daca ar fi sa gasesc si modelul de 184 cai...ar fi chiar super(vad ca sunt destul de rare in Ro)
        Saab 9-5 Aero

Comment

• Repet, ai grija cu motorul ala ca problema e majora si extrem de costisitoare. Initial, folclorul era ca s-a rezolvat problema dupa 2011, ceea ce e fals. Pica in draci si dupa 2012-2013
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Buget 16,000 EUR- Caut Masina

i-a intrat elicea-n sange
            Pe de'o parte e si firesc...nu e tot una cu Passat...insa e relativ mic...un soi de qashqai, care e vreo 15 mii nou...ca sa intru si eu in hora cu sarete noi.
            Eu raman la parerea ca un Superb te-ar coafa cel mai bine...dar nu-i asa usor de gasit...si se cer bani frumosi pe unu' bun.

Asta e un x1 care in proportie de 70% e nemaslui/busit mortal/aghezmuit/etc...
            BMW X X1

Sent from mobile
            Last edited by jonnie007; 28 October 2015, 00:21.
            Keep walking...

Comment

• Qasqai 15 k eur nou sa fie 4x4 xenon pilot scaune incalzite? Unde ca maine il iau! Eu am vazut tinde spre 30k.
              Imi asum riscul cu motorul. Asa vag are probleme cu volanta injectoare, bmw cu distributia...nu mai iei nicuo masina.
              Se zice ca si Ceed are probleme cu distributia. Au avut probleme vreo 10 Ceed de 1.4 de pe club din care o parte din posesori nu respectasera specificatiile la ulei.Eu na uit la a mea are 127k km si nu are absolut nimic.
              Saab 9-5 Aero

Comment

• 10 Ceed cu probleme pe un forum cu putini membri, e o rata mare, zic eu.

Asa, nu toate BMW-urile cu N47 au probleme. Dar o buna parte au avut sau vor avea, pe viitor.

In caz de ceva, ai niste baieti profesionisti la care sa apelezi.
                Inlocuire distributie la un X3.

Dupa cum vezi, e necesara scoaterea motorului, pentru ca altfel nu ai acces la distributie. Cam nasol sa vezi motorul masinii pe care ai dat o caciula de bani, atarnand.
                Last edited by mr.K; 28 October 2015, 09:31.

Comment

• Originally posted by eugenmanea View Post
                  Qasqai 15 k eur nou sa fie 4x4 xenon pilot scaune incalzite? Unde ca maine il iau!

Uitasem de xenoane!

Sent from mobile
                  Keep walking...

Comment

• Si Passat/Skoda sunt in carti dar Skoda gasesti foarte foarte greu iar Passat- f multe fara xenon.
                    PS merci de link ul ala cu BMW o sa un azi desi imi depaseste bugetul. Macar imi mai fac o idee.
                    Mr K sa stii ca nu sunt asa putini. In 2008 Ceed a fost pe locul 3/4 (nu mai retin exact) la vanzari auto import iar in 2009 a fost pe primul loc in RO dupa Logan.
                    Sunt destui pe club.
                    EU sincer nu cred ca e problema generala la BMW plus ca daca ai reviziile la ei ti se inlocuieste gratis chiar daca masina nu mai e in garantie. Acest motor e f folosit pe toate modelele BMW- rata e destul de mica.
                    Last edited by eugenmanea; 28 October 2015, 11:08.
                    Saab 9-5 Aero

Comment

• Bimmer service e al unui prieten cu care ma stiu de 15 ani, iar rata e destul de mare, avand in vedere ca aproape jumatate din masinile care ii calca pragul, vin cu probleme la distributie sau motoarele gata sparte (mai mult de trei sferturi N47).Aici nu e vorba de problemele generice care apar pe forumuri, ci un chix foarte mare.

Comment

• Continuam aventura... Am fost sa vad azi BMW ul din linkul de mai sus. Masina arata binisor..mai prost totusi fata de cea de 15,000 in sensul ca avea o zgarietura care putea iesi la polish dar si o mica infundatura provocata probabil de o usa prost deschisa de vecinul din parcare.
                        Si..surpriza... exact aceeasi problema la cheder ba inca mai pronuntat decalajul ceea ce ma face sa cred ca ''asa face toate''.
                        Asta avea 3 revizii din 30K in 30K la Automobile Bavaria (cam nasol ca le-a facut la 30K plus ca ultima depasise un pic 1 an- o facuse la 1 an si 4 luni).

Intre timp am verificat BMW ul de 15K EUR la un prieten ce lucreaza la BMW in Oradea si mi-a zis ca istoricul e curat si numarul de km reali. Nu se vede vreo interventie la caroserie.

Asa...azi m-a sunat proprietarul si mi a zis ca a vorbit cu fostul propietar de la care a preluat leasing ul si ca l-a asigurat ca nu au fost probleme la usi.
                        Dar...mi-a mai zis ceva ce m-a pus iar pe ganduri si nu stiu daca sa ma bucure sau sa ma intristeze: mi-a zis ca luni masina intra in service pentru ca inca mai e in garantie iar el cunoaste pe cineva de la BMW si se vor schimba toate filtrele+.... Distributia!!!
                        Acum nu mai stiu ce sa mai zic...chiar nu stiu ce sa fac!
                        BMW ul de azi l-am si condus un pic - directia e un pic mai greoaie decat la a mea (am inteles ca e specific BMW), dar pozitia la volan si cutia- geniale.
                        Saab 9-5 Aero

Comment

• Pai cand darksid3 ti-a scris ca motorul cu codul N47 are probleme cu distributia tu ce-ai inteles ? omul te invata de bine nu de rau.
                          sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Fiecare isi ia ce-i place, ceea ce mi se pare firesc, idea e sa stii bine ce iei, in eventualitatea unor posibile costuri suplimentare.
                            Daca e pe bune faza cu schimbatul distributiei acum, poti sta linistit inca 100.000 de km si iti recomand un ulei 0w40 sau 5w40, de preferinta NU Castrol ci altceva.

Toate Bmw-urile au directia grea, ca sa simti masina

Comment

• Pai daca o schimba nu e OK?
                              Daca trebuie sa schimb lantul peste alti 100,000 km chiar e ok! O va schimba pe bune la reprezentanta Filaret, va aparea in sistemul BMW.

E un pic mai din topor masina - nu are navigatie iar sistemul audio chiar nu mi-a dat prin cap sa il incerc...dar am inteles ca nu e cine stie ce.
                              Am mai citit si eu ce scriu cei din service uri si spuneau ca mai dese sunt problemele la cei care fac reviziile la 30,000 km.
                              Eu cu siguranta voi face revizia la 15,000- sper sa si gasesc un service bun care sa nu ma jupoaie (l-am intrebat pe prietenul meu de la Oradea si mi a zis ca revizia e 1,400 ron cu filtre originale BMW; 1,100 cu filtre AM).

@Dark cei de la acest service pun si stampila pe cartea de service, ai idee?
                              Last edited by eugenmanea; 28 October 2015, 19:44.
                              Saab 9-5 Aero

Comment

• 1400 lei doar pentru filtre si ulei ? sunt incluse si niste discuri + placute frana ?!
                                sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google