De cele mai multe ori, Marketing-ul este cel care te "orbeşte".
Buget 16,000 EUR- Caut Masina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by eugenmanea View PostDar de ce zici ca e mediocra? Ultima Mazda 6 pare chiar lider de clasa daca ne uitam la performante motor, greutate si chiar dotari. Nu stiu cum e- nu am testat o sa vad ce si cum
De mers e decenta, ca Citroenul, insa nu la fel de confortabila.
Sportiva in niciun caz...
Comment
-
Mda pentru mine e cam clara treaba. Pentru ce vreau eu zona 16,000 eur e cam crepusculara in sensul ca majoritatea masinilor care se incadreaza in criteriile mele si sunt in zona asta de pret sunt cam.. suspecte. Cred ca nai astept un pic sa cresc spre 18k dar oricum voi continua sa urmaresc cu atentir anunturile. Daca auziti de vreo masina... va sunt recunoscator da ma anuntatiSaab 9-5 Aero
Comment
-
Ce stiti de Volvo S60 2.0 163 cai? Am gasit o masina oarecum 'cunoscuta' la un pret ok. Frate miu are una de la serviciu si a cam avut niste probleme..dar poate a avut el ghinion. Ma enerveaza portbagajul nesimtit de mic 380 l si monopolul dealerului din B care cere si 1,400 lei pe o revizie..dar ma gandesc ca poti sa faci revizia si in alta parte.Saab 9-5 Aero
Comment
-
Cari des lucruri asa de voluminoase incat sa nu te satisfaca portbagajul? Daca mi-as permite mi-as lua un volvo s60 fara sa ma uit in portbagaj.
Originally posted by eugenmanea View PostCe stiti de Volvo S60 2.0 163 cai? Am gasit o masina oarecum 'cunoscuta' la un pret ok. ....
vezi diferenta de km.
Comment
-
Ti-ar prinde bine un Touareg.
Doar ca in bugetul tau sunt din 2008-2009, mai e si problema impozitului mare pe motorul de 3 litri, ala de 2500 cc e de evitat. Au si ceva km la bord.
Conform criteriilor tale, bugetul trebuie suplimentat.
Asta are putini km, daca se poate si demonstra ca sunt reali, nu arata rau, chiar de e din 2008.
Last edited by mr.K; 24 October 2015, 13:58.
Comment
-
Corect, daca ies degetele de la picioare din plapuma, ingheata.
Era doar o idee, vazusem ca te uiti la un X1, care implica la randul sau niste cheltuieli mari, chiar daca masina e mai micuta. CASCO la o masina premium, chiar sh, va fi cel putin 100 euro pe luna, cu fransiza.Last edited by mr.K; 24 October 2015, 16:58.
Comment
-
Buget 16,000 EUR- Caut Masina
Originally posted by manujupanu View Postun duster nou nout cu toate optiunile lucru nou e lucru nou
Jupane...las-o in porumb! 16-17 mii pe un Duster fie si nou, e nebunie curata! Nu face mai mult de 12 mii.
Sent from mobileKeep walking...
Comment
Comment