La CASCO am niste inlesniri de la job nu e chiar asa de speriat. Pentru actuala masina platesc 300 eur la 6,000 asigurati fara fransiza. Deci cam 5 la suta e cota. Touareg e prwa mult pentru mine..imi stiu locul. Nu vreau sa gafai dupa si sa nu mai fac multe lucruri ca trebuie sa bag bani in masina
Buget 16,000 EUR- Caut Masina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Precedenta generatie de S60 a fost una din cele mai cool masini pe care le-am condus in viata mea.
Piele sanatoasa, totul facut cu simt de raspundere ...chiar era o bijuterie.
Plus ca motorul ala de 2.2 (sau 2.4 nu mai retin) 126 cai si cuplu 400 era de tanc- foarte foarte fiabil.
Actuala generatie e mai ''chinezeasca''Saab 9-5 Aero
Comment
-
Volvo e un cazan cu pretentii...
Las-o dracului de masina, ca 410l are al meu Porsche portbagaj. 380 este PENIBIL! Cam cat o skoda Fabia, ori Seat Ibiza.
Masina merge prost, are frane proaste, motor lenes si gurmand. Calitatea interiorului este mediocra.
Ma mir ca nu dau iar faliment. Oricum nu cred ca fac bani cu ele.
Nu te uita la suv-uri ca-ti mananca ficatii la intretinere.
La un mercedes E tot nu vrei sa te uiti? Chiar daca are 150.000 km nu-s multi deloc. Ba chiar se vand si cu 800.000 km si functioneaza ok.
Sa uiti la interior cum arata la 500.000km - http://www.mobile.de/ro/Automobil/Me...213106889.html
2. http://www.mobile.de/ro/Automobil/Me...14592889.html#
Sunt masini trainice si nu f scump de intretinut. Spre deosebire de ceilalti competitori ce le vand pana in 300.000, astea se vand ok si la 500.000 km. Spune foarte mult despre calitatea executiei.
Comment
-
Am niste oferte bune pentru C classe dar am eu un pitic pe creier cu tracriunea spate si nu pot sa il scot. Cel putin nevasta mea nici nu vrea sa auda..ce e drept nici ce am vazut pe strada nu ne ajuta: vecinul nostru cu un Mertz nou nout de plangi langa el asta iarna ii lua cel putin 10 min sa bage masina in parcare. Sau cand am fost la Praid unul tot asa cu un super Mert intrase in noroi cu spatele sa parcheze. Pana nu au venit 2 baieti sa il impinga nu a iesit de acolo neam.Ori noi nu ne permitem 2 masini sa zici ca tii tractiunea spate doar pentru vara.Saab 9-5 Aero
Comment
-
Originally posted by eugenmanea View PostAm niste oferte bune pentru C classe dar am eu un pitic pe creier cu tracriunea spate si nu pot sa il scot. Cel putin nevasta mea nici nu vrea sa auda..ce e drept nici ce am vazut pe strada nu ne ajuta: vecinul nostru cu un Mertz nou nout de plangi langa el asta iarna ii lua cel putin 10 min sa bage masina in parcare. Sau cand am fost la Praid unul tot asa cu un super Mert intrase in noroi cu spatele sa parcheze. Pana nu au venit 2 baieti sa il impinga nu a iesit de acolo neam.Ori noi nu ne permitem 2 masini sa zici ca tii tractiunea spate doar pentru vara.
Castigi foarte mult in restul anului. Daca are cauciucuri noi si nu opinci, merge bine si iarna. Eu la mercedes am avut si opinci si cauciucuri noi. Diferentele erau monstruoase.
Sau, dupa cum zice si nea k: 4x4 eventual cu suspensie pneumatica.
@intunecat: la fel ca mania pt Infiniti si alte frectii. Niste masini cu aer "exclusivist", mediocre pana-n maduva suruburilor.
Comment
-
Si eu sunt pt mertan, am un vecin la tara cu bemveu, iarna nu are probleme (pustan de 20 si ceva de ani), are in portbagaj un sac cu nisip (aprox 80kg sau mai mult) si o lopata, se descurca cu cauciucurile resapate pe spate. Cei drept , la fel cu ESP-ul, trebuie sa te inveti cu tractiunea spate.
PS
Zona este E85, Motca-Hanul Ancutei, acolo este zapada iarna.
Trimis de pe al meu K013 folosind TapatalkLast edited by Oti; 25 October 2015, 12:11.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
Comment