Salutare tuturor! Ca sa nu mai amestec lucrurile deschid aici un topic despre incercarea mea de a-mi schimba masina si astept cu interes parerile voastre sau poate chiar ceva recomandari.
Se dau datele problemei:
- Buget: intre EUR 15,000 si EUR 17,000 (cu mari eforturi si doar daca imi cade cu tronc)
- Sa fie masina de familie ca sa poata acomoda si un viitor potential bebe
- Minim 2010 si minim 140 cai, maxim 70,000 km
- Sa aiba...ce nu are actuala (pe langa cele deja normale) , adica; xenon, pilot automat, scaune incalzite ,de preferat cutie automata (nu obligatoriu).
Ca si un top personal (in ordinea preferintelor): BMW X1, BMW 320 (in acest caz neaparat cu Xdrive pentru ca nu prea vreau masina doar cu tractiune pe spate); VW Passat, Skoda Superb.
Va voi povesti pe parcurs ce masini am vazut...pana acum un Passat care m-a dezamagit (fusese lovit).
Daca stiti pe cineva care isi vinde masina si se potriveste criteriilor de mai sus, v-as fi recunoscatori.
De asemenea sugestii sfaturi sunt binevenite (in limita bunului simt).
Ati auzit ceva de aceasta firma:
Are niste oferte interesante...dar din ce sapaturi am facut eu e din 2015 firma iar la marea echipa e un singur baiat
E un 320 Xdrive la vanzare...prea bun pretul ca sa fie bun BMW ul.
Multumesc
Se dau datele problemei:
- Buget: intre EUR 15,000 si EUR 17,000 (cu mari eforturi si doar daca imi cade cu tronc)
- Sa fie masina de familie ca sa poata acomoda si un viitor potential bebe
- Minim 2010 si minim 140 cai, maxim 70,000 km
- Sa aiba...ce nu are actuala (pe langa cele deja normale) , adica; xenon, pilot automat, scaune incalzite ,de preferat cutie automata (nu obligatoriu).
Ca si un top personal (in ordinea preferintelor): BMW X1, BMW 320 (in acest caz neaparat cu Xdrive pentru ca nu prea vreau masina doar cu tractiune pe spate); VW Passat, Skoda Superb.
Va voi povesti pe parcurs ce masini am vazut...pana acum un Passat care m-a dezamagit (fusese lovit).
Daca stiti pe cineva care isi vinde masina si se potriveste criteriilor de mai sus, v-as fi recunoscatori.
De asemenea sugestii sfaturi sunt binevenite (in limita bunului simt).
Ati auzit ceva de aceasta firma:
Are niste oferte interesante...dar din ce sapaturi am facut eu e din 2015 firma iar la marea echipa e un singur baiat
E un 320 Xdrive la vanzare...prea bun pretul ca sa fie bun BMW ul.
Multumesc
Comment