Atentie mare pentru cei care folosesc ruta brasov - predeal, politia rutiera brasov a inceput sa se joace cu noi. La coborarea predealului spre brasov polististi nosti dragi sau apucat sa ne pacaleasca, uitati ce am patit eu. La coborarea predealului spre timisul de sus venind in graba spre brasov vad un sir de vreo 3-4 masini si in fruntea lor un logan rosu cu multe actibilde pe el paravanturi..Parea un logan de familie, si cum la coborare e o singura banda cam peste tot, si linie continua mai mereu, baiatu nostu cu loganul rosu ...(nr nu lam vazut ca era la doua masini in fata mea)..Mai mult de 40 nui dadea chiar si in locuri in care mergeai linistit cu 80 ..Pe vreo doi participanti la trafic ia lasat rabdarea si lau depasit pe linie continua..La ultima cotitura spre timisul de jos la curba numita cotul domnului era in asteptare un echipaj de politie.Si toti care indrazneau sa depaseaca loganul rosu era oprit de echipajul de politie..Si ii era retinut carnetu....Problema e ca am fost oprit si eu si pus martor la una din cazuri.
..Asa ca grija mare cand depasiti si unde..Nenea politaiul poate fi oriunde..
![Sad](https://www.loganclub.ro/forum/core/images/smiley/sad.gif)
Comment