cam asa arata parcarea.
Iarna In Localitatea Voastra
Collapse
X
-
Ninge viscolit in Piatra-Neamt, -6grade.
La noi, in parcare, lopata a functionat la greu....Last edited by Oti; 11 January 2017, 09:08.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Dimineata la ora 7 , aia rosie e a mea , acolo ramane astazi. Dr taberii. pe langa valea argesului.Attached Files
Comment
-
Mdea...a fost ingreunata de acate utilaje erau care imprastiau material antiderapant. Ca de curatat...nu prea ai cum sa cureti (prea putina). Dar parca au inebunit toti asta dimienata (la 7:30 am plecat de acasa...modern->centru->judetean aprox o ora si 10 min)
Comment
-
da, pt ca de azi a inceput scoala, dupa ce doua zile a fost inchisa, fara nici un motiv realist. n-am prins utilaje de deszapezire, ca intr-adevar nu prea aveau ce sa deszapazeasca, insa parca i-a scos Dumnezeu pe toti astia cu scolile de soferi pe strada. taman dimineata la ora de varf s-au trezit sa faca exercitii se stat la semafor cu 20m inainte de intersectie pe rebreanu se mergea cu 30, cand limita e de 70 si asfaltul era "la negru" si se putea merge in siguranta cu cel putin 50-60.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Comment