Peste 10C și la Piatra Craiului. Vreme frumoasă, soare, niciun nor.
Iarna In Localitatea Voastra
Collapse
X
-
Hotarat lucru; nu vom avea zapada prea curand.
Daca imi aduc bine aminte in ultimii 2 ani, nu prea am avut zapada de Craciun; in 2015 aveam peste 12 grade pe 22 dec.
Cred ca o sa-mi pun anvelopele de ...vara.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by IancuMIC View PostDaca imi aduc bine aminte in ultimii 2 ani, nu prea am avut zapada de Craciun;
Din punct de vedere "soferistic", eu m-am bucurat ca am avut asa o iarna grea anul trecut, pentru ca, in calitate de incepator, aveam nevoie de asa ceva pentru a castiga experienta la condus si in astfel de conditii.M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
-
În Petroșani, după trei-patru zile de primăvară însorită, azi a fost o ploaie torențială și un vânt de te lua de pe picioare. De altfel, în urmă cu trei minute, la știrile Radio România Actualități, am auzit că în Straja și Parâng toate instalațiile de transport pe cablu au fost oprite azi din cauza vântului extrem de puternic.M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
-
O zapada apoasa a acoperit orasul si mai ales masinile, in aceasta noapte. Temperatura la limita inghetului, a facut ca strazile sa fie in totalitate acoperite de o combinatie de apa si zapada. De circulat s-a circulat relativ bine; pietonii au avut ceva probleme.
Acum ninsoarea s-a potolit, iar vantul amplifica senzatia de frig; 1*C acum dar se resimt se zece ori mai putine.
Asteptam alte ninsori in...uichend.
E ianuarie, totusi.Last edited by IancuMIC; 18 January 2018, 15:40.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
În Petroșani e iarnă autentică, dar cu mai puțină zăpadă decât anul trecut pe vremea asta. Oricum, sâmbătă dimineața mergem în Parâng și stăm până duminică. Abia aștept!M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
-
Originally posted by Cherubino View PostÎn Petroșani e iarnă autentică, dar cu mai puțină zăpadă decât anul trecut pe vremea asta. Oricum, sâmbătă dimineața mergem în Parâng și stăm până duminică. Abia aștept!M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.
Comment
Comment