If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ca platim taxe multe, e adevarat. Alte motive, mai sunt dar niciunul din cele mentionate de tine nu mi se potriveste, nici mie, nici altor milioane de oameni din tara asta. Daca se potriveste la 2-3 oameni dintr-un milion, ar fi plauzibil desi e mare si procentul asta.
Cu asta inchei aceasta discutie total nepotrivita.
Parerea mea formata din ce am vazut pe la b1, realitateaTV, antena 3, romaniaTV si primaTv.
Nu citesc ziare, prin urmare aflu stirile de la televizuini.
Nici nu iesira niste informatii acum vreo saptamana doua cu deficitul si gradul de indatorare al tarii sub guvernul puie monta. Voi unde traiti? A bagat in rahat mai rau decat piticul de la cluj. A fost abuz la antene? Haaahaaahaaaahaaaa
Televiziunile Intact se vor muta in curand din sediul de pe strada Bucuresti - Ploiesti nr. 25-27, pentru care au primit notificare de evacuare de la ANAF. Pe 25 martie va fi predata complet cladirea.
Televiziunile Intact se vor muta in curand din sediul de pe strada Bucuresti - Ploiesti nr. 25-27, pentru care au primit notificare de evacuare de la ANAF. Pe 25 martie va fi predata complet cladirea.
Nici nu iesira niste informatii acum vreo saptamana doua cu deficitul si gradul de indatorare al tarii sub guvernul puie monta. Voi unde traiti? A bagat in rahat mai rau decat piticul de la cluj. A fost abuz la antene? Haaahaaahaaaahaaaa
Indatorare mai mare ca sub basescu+boc? 30 mld euro imprumutati? 3% absorbtie fonduri europene? Cu greu
Si tot antenele care contribuie gros la bugetul de stat trebuia inchise.
Lasa ca 0% absorbtie fonduri europene la guvernul lui Ciolos e mai bine. Daca ne trebuie bani, ne imprumutam la BEI si dupa alegeri mai luam si de la FMI. Aaa... am pierdut alegerile... ghinion.
Pai nu.... zero absorbtie a fost un zvon si asta din cauza ca nu trimisesera niste hartii la UE, sau nu stiu exact, absorbtia pe anul acesta a fost de 86%, da 86%, cu toate ca nu-l inghit pe Ciolos
Guvernul Ponta a urcat-o de la 3 % Boc, la 55%. Si Ciolos la 86%.
Ce-i corect e corect.
Pai nu.... zero absorbtie a fost un zvon... ...Ponta a urcat-o de la 3 % Boc, la 55%. Si Ciolos la 86%.
Ce-i corect e corect.
Ciolos n-a facut decat sa continuie programele si contractele in desfasurare facute de ponta, ca nu avea incotro. In rest absorbtia creata de guvernarea lui = 0.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment