If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
E foartre corect ca statul sa inceapa prin a recupera prejudiciile din toate dosarele.
Eu am senzatia ca scopul principal e doar trimiterea in judecata, dupa care mai vedem noi.
In multe cazuri, inculpatii sunt saraci lipiti pamantului; doar in acte, evident.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
nu-l mai pupa in dos pe voiculescu ca a furat . doar ca face puscarie pentru altceva , ca Al Capone ( ce comparatii fac si eu intre un gangster adevarat si un comunist hot care miorlaie) . de asta si pupa in dos pesede cu ajutorul antenelor , sa nu mai inainteze si alte dosare.
nu-l mai pupa ... pe voiculescu ca a furat . doar ca face puscarie pentru altceva... de asta si pupa ... pesede cu ajutorul antenelor ...
Dupa ce te mai informez si din alte surse, nu numai de la propaganda si de la posturile sri-ului (vezi realitateatv printre ele), mai discutam.
Despre "antene" am mai scris pe cine pupa. Voiculescu face puscarie ca n-a vrut sa pupe regimul. Oricine poate sa zica despre oricine ca a furat etc. Bine ca n-a fost si Basescu comunist-securist. Mare noroc am avut cu el.
de ce vorbim despre base , eu nu l-am laudat cu nimic , dar e o veche strategie sa arunci cu noroi in altul cand tu te stii manjit. e foarte folosita de trustul INTACT !
ps : la fel eu raman la ideea ca antenele nu-s pro pnl , dar repet ca nu ma intereseaza prea mult pt ca-s mult prea penali (si la propriu si la figurat) sa ma uit la ei
pps: nu m-as bucura totusi sa fie inchise. furaciunile trebuite privite din diferite unghiuri.
Voiculescu face puscarie ca n-a vrut sa pupe regimul. Oricine poate sa zica despre oricine ca a furat etc.
Daca in 2017 la cate referite poti gasi din surse oficiale despe dosarele lui voiculescu, cineva mai poate crede asta, spune ceva despre oamenii care debiteaza asa ceva.
Mai avem putin pana la 60 de milioane de euro. Uite de unde luam banii pentru referendum. (cica 50 de milioane de euro ar fi estimarea). Ba ne mai si raman.
Pai, sa ne intelegem. A scazut pentru ca sunt mai putini parlamentari, nu mai sunt 5 in camera de 4 cum stau studentii la camine.
Ca in 2012 intrasera la redistribuire si aia de pe locul 3 din colegii, votati de locatarii de pe o scara de bloc.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment