Antena 3 si Antena 1 evacuate de ANAF

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by cristi.... View Post
    e vorba ca se creaza un precedent, vor sa inchida antenele pt ca incomodeaza regimu, nu-i lasa sa fure bine mersi

acu de ce nu ies tinerii in strada pt ca libertatea presei si liberei exprimari e pusa in pericol?
    au iesit doar la colectiv, când e ceva important toti se dau la fund

de ce nu ies in strada pt educatie? ca se incepe spalarea pe creier a poporului roman? se scoate istoria din porgrama, romana va fi doar 1h pe sapt si alte balarii; gen pt doctorate se elimina comisia de la minister, titlu va fi acordat doar de cei de la universitate, acu e liber la doctorate pt toti prostii, o sa se umple tara de falsi doctori

la cat de slab pregatiti tinerii din ziua de azi, o sa fie si mai rau de acu incolo, bacu va deveni istorie, universitatile vor disparea, o sa fim fix o tara de prosti si de consumatori

eu observ ca se doreste prin orice mijloace si cu orice pret îndobitocirea populatiei

pai ce invatamant si profesori erau pe vremea lui ceasca, si ce studenti si ce panarame sunt acu, de ambele parti?
    Pas cu pas catre sclavia bine facuta. Romania dezastrului bine facut.

Comment

din pacate DA, despre asta este vorba

oricum, nu mai au mult de lucru, sunt la 2-3 pasi de a-si indeplini planul; dupa ce pun la pamant si ce a mai ramas din invatamant suntem cam gata

ce e dureros/ aiurea/ culmea suprema a prostiei e ca noi, ca popor, ca oameni, nu eram asa prin anii 90, 95, pana spre 2000; eram mai cerebrali, mai umani, mai cum trebuie sa fie oamenii

in 20 de ani conditia poporului roman a decazut fantastic din pct meu de vedere

apoi s-a inceput copierea unui sistem si stil de viata necaracteristic noua, cu malluri etc, stilul consumerist occidental

eu, cel putin, mor când vad ca de vineri dupa masa pana duminica seara mallurile sunt pline; tot orasu se muta la mall; imi vine sa ma dau cu capu de pereti când vad cat de mult s-a indobitocit natia asta

eu de ex merg la mall numai in zilele de joi ale saptamanii, de preferat mai de dimineata, pt ca nu prind nici aglomeratie, treaba merge destul de repede la caserii si merg pt cumparaturi, nu pt pierdut vremea aiurea

nu zic ca nu-s ok mallurile dar nu asa cum au devenit acu, un stil patologic din pct meu de vedere

tot romanu are in cap acu numai shopping, mall, toti cu ochii beliti in smartphone pe oriunde mergi, vai draga hai sa vedem ce toale mai gasim aici ; totul se rezuma numai la ”ambalajul exterior”/ aspect. trist

la capacitate/ evaluare nationala, s-a scos a treia proba, istoria sau geografia, a mai ramas doar proba de ro si matematica si parintii tot sunt nemultumiti, cica au mult de invatat odraslele lor; vai de capu lor, habar n-au ce vorbesc

la 1h/sapt la romana, practic la bac nu prea s-ar mai justica proba orala si scrisa, e mai mult un optional in aceste conditii; lasa sa pastreze engleza de ex, ca noi ne-am nascut in Sua ); sau competentele digitale... noroc cu astea ca mai misca si ilustrii nostri tineri ceva in teren, sa nu fie chiar prastie

iar legat de asa zisa datorie... nu a existat niciodata nici un prejudiciu, prejudiciul a fost creat din pix (a recunoscut si o judecatoare ca le tremurau la toti pantalonii si s-a pus o presiune f mare pe ei sa faca din pix prostia asta), Voiculescu de buna credinta s-a constituit parte civila, ciolos era atunci ministru agriculturii, l-au folosit pe el ca sa creeze prejudiciu, astia au falsificat acte etc si asa l-au bagat la bulau pe Voiculescu

iar acu Ciolos a fost pus prim ministru ca sa termine definitiv ce a inceput pe vremea lui Base, e simplu ca vaca; totul e un linsaj/ ”asasinat” politic, mediatic etc bazat pe niste fabule, nimic adevarat

iar chestia cu colectivu... a fost declicul, triggeru; eu cred ca a fost pus cu buna stiinta; totul era pregatit dinainte, le mai lipsea doar pretextu
      Last edited by cristi....; 20 February 2016, 19:22. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by cristi.... View Post
        e vorba ca se creaza un precedent, vor sa inchida antenele pt ca incomodeaza regimu, nu-i lasa sa fure bine mersi
        Da cine vorbeste de inchiderea antenelor?

In dosarul ICA, prejudiciul constatat de instanta se ridica la cca 60 de milioane de euro din care s-a recuperat doar 1%.
        Era la mintea cocosului ca mai devreme sau mai tarziu, statul isi va revendica imobilele si terenurile confiscate in urma unei hotarari judecatoresti. Ce au asteptat, din 2014? Sa-i execute silit, asta au dorit; sa se ajunga la ce se petrece in acest moment, adica sa exploatezi o masa de oameni tot mai saracita si indurerata si care a vazut in antene, postul tv care le-a confirmat ceea ce ei stiau; ca sunt umiliti si furati.
        Iata si citatul din sentinta care da dreptul statului asupra imobilului mult disputat.
        In temeiul disp. art . 33 alin 1 si 3 din Legea 656/2002 modificata rap la art 112 alin. 1 lit e si art. 112 alin. 6 din CP dispune confiscarea urmatoarelor bunuri:
        - imobilul teren intravilan in suprafata de 29.220,03 mp (conform actului de proprietate si in suprafata de 29.220,05 mp conform masuratorilor ), situat in Bucuresti, sector 1, strada Garlei, nr. 1D, identificat cu nr. cadastral 220360 inscris in CF a municipiului Bucuresti, sector 1 cu nr. 220360 si a constructiilor aferente inscrise in aceeasi carte funciara sub nr. cadastral 220360/C1 ( nr. CF vechi 62455, nr. cadastral vechi 4441/3) care vor trece in patrimoniul statului liber de orice sarcini.
        Sursa.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Mai repede si mai sigur ar recupera prejudiciul respectiv (desi 60 de milioane este exagerat de umflat) daca ar inchiria in continuare "antenelor". Nu vad cine ar cumpara imobilele si terenurile despre care se vorbeste cu 60 de milioane.

Comment

Suma de 60 de milioane se recupereaza de la Voiculescu si de celalti participanti in dosarul ICA (conturi personale sau bunuri ale familiilor); n-are nicio treaba cu imobilele confiscate.
            Deci ca sa fie clar, 60 milioane de euro are de platit Voiculescu in solidar cu ceilalti condamnati in dosar. Imobilul unde isi desfasoara activitatea Antena3 in discutie a fost confiscat de stat, pentru ca a fost ridicat pe terenuri dobandite ilegal, care au apartinut fostului Institut pentru Cercetari Alimentare (ICA), din zona Lacului Baneasa.
            Imobilul apartinea unei firme a lui Voiculescu, care l-a inchiriat pe termen nedeterminat Antenei 3; de acest motiv se agata antenele, pentru a tergiversa evacuarea imobilului.
            Strategia pusa la cale de avocatii familiei Voiculescu, a functionat pana la inceputul acestui an cand Curtea de Apel, a hotarat ca nu exista niciun impediment in aplicarea sentintei ramasa definitiva in august 2014.

Comment

Originally posted by mr.K View Post
              ...........
              Daca esti basist, inseamna ca ai fost de acord cu toate aceste taieri, ca sa fie bani pentru despagubiri gen cele anchetate de DNA, Gheorghe Stelian si compania?
              Atunci inteleg ura fata de Antene.
              Idolul tau chior a facut ceva pentru tine, ca mic intreprinzator? Zero.
              Nu sunt basist, sunt "liber schimbist"....sustin ca intr-un stat democratic, nu "original" ca al nostru, Antenele erau inchise in 24h, stiti voi pt ce....injur in fiecare zi taxele pe care le platesc pt a avea ce fura astia. Au avut timp 25 ani sa demonstreze ca fac ceva pt tara, inafara de al impusca pe Ceasca ca sa-i fure "cascavalul" nu au facut altceva. Asa ca, Antenele nu au facut jurnalism, daca nu erau ele "primeau documentele" alte posturi tv, chiar credeti ca cineva da pe post munca de investigatie facuta de el personal? Interesele sunt mult deasupra noastra, suntem intr-o perioada "fanariota moderna".
              „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

Sunt zeci daca nu sute de terenuri dobandite in acelasi fel. Aici e ilegal, la celelalte nu.

Originally posted by Oti View Post
                (...)daca nu erau ele "primeau documentele" alte posturi tv(...).
                Le-ar fi si publicat? Despre Mircea Basescu s-ar fi aflat? Traian Basescu a spus ca n-ar fi fost niciun proces cu fratele domniei sale daca nu erau antenele.
                Last edited by Fanez; 20 February 2016, 20:53. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Daca primesti documentele de la "servicii" , ce crezi ca fac "acoperitii" de la Ant, RomTV, Realit, TVR, B1, ProTV, Justitie, DNA, Ministere, Primarie, etc.
                  Voi credeti ca totul este normal in tara asta, crezi ca se fura milioanele de euro fara sa stie licuriciu si KGB-ul? Pai cu ce finanteaza astia traficul de arme, de care Voiculescu nu este chiar "amator". "Licuriciul" cu cine face treaba nasoala, cand ei lauda infiltratii romani din orient.
                  „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

Comment

Ca sa fiu foarte clar, antenele au scos la iveala multe faradelegi; chiar daca asta i se datoreaza in mare masura luptei lui Voiculescu cu Basescu. In mod normal, acesta dicteaza felul in care se desfasoara multe emisiuni; ma refer la cele de referinta ale postului.
                    Dincolo de pupincuristii pe care antena3 ii gazduieste si modul malefic in care manevreaza un segment de populatie, ramane un cui infipt in coasta puterii.
                    ...
                    Fara Antena3, viata multor demnitari ar fi mult mai frumosa.

Comment

Originally posted by IancuMIC View Post
                      ...
                      Fara Antena3, viata multor demnitari ar fi mult mai frumosa.
                      Asta e foarte buna. Asa e.

Si uite asa ajungem sa avem presa libera doar daca nu deranjeaza puterea.
                      Last edited by Fanez; 20 February 2016, 21:59. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by vitriol View Post
                        Este foarte interesant ce spui, dar, totusi, unde scrie treaba asta? Cum ar spune Ilie Moromete "pe ce te bazezi?"

Aici nu e vorba de Dan Voiculescu ca persoana fizica, ci de Intact Media Group ca perosoana juridica.
                        Dan Voiculescu detine intact media group. Nu sunt prea multe de spus in directia asta si ne cam invartim ca baba dupa baston.
                        Eu n-as insista prea mult in teoriile conspirationiste demne de un sindrom paranoid ci as incrimina taraganarea procedurilor. Pai cine papucii mei e cacatul asta de varan sa se puna el de-a cumerzisul? Ai datorii? Plateste-le, da-te-n ma-ta de boschetar. Ai si furat? Mars la bulau. Ai facut constructii pe naspa si crezi ca te poti trage pe cur? Nu mai merge ma baiete. Hai la bulau si da inapoi ce ai ciordit.
                        Nu ca "Vai... dreptul la libera exprimare" Ce drept la libera exprimare domnilor dragi? Sa se mute in alta parte!
                        "Vai... se defiinteaza antenele" - a dat cineva vreo hotarare prin care se interzice emiterea emisiunilor?

Parca e un freakshow plin de schizofreni paranoizi, fara suparare.
                        Last edited by Cezar; 20 February 2016, 23:50.

Comment

Din cate zic ei, si poate ca au dreptate, statul prin confiscarea terenului logic ca a intrat in posesia terenului. Daca statul vrea sa il vanda, ei zic ca nu e necesar sa ii evacueze inainte, ei vrand sa plateasca chirie si sa ramana in continuare acolo. Ori una e sa platesti o chirie fie ea si la stat (daca nu mai vinde terenul) sau plateste o chirie la noul proprietar care cumpara terenul. In cazul in care noul proprietar nu vrea sa inchirieze atunci le da un timp de X luni de zile sa isi mute echipamentele si aia e.

Dar din cate zic ei (antenele) statul nu vrea sa ia in calcul nici una din aceste optiuni, statul vrea doar sa ii dea afara si mai vede el dupa aia daca si cand vinde terenul. Ceea ce mi se pare o idiotenie extrema.

Comment

Nu este nicio idiotenie... Nu este in masura un infractor sa negocieze despre cum isi valorifica statul pierderea. E ca si cum i-as spune politistului sa nu-mi dea amenda, pt ca nu mai pot ajunge la spital cu masina si implicit nu mai pot practica medicina, deci de fapt el vrea raul pacientilor mei. Nenorocitul, netrebnicul, imputitul, porcul... Mai bine sa nu-mi dea amenda, sau sa-mi dea una mai mica.

Comment

Una din rarele ocazii cand sunt de acord 110% cu felul in care pune Cezar problema.
                              Legea e lege pentru toti.

Comment

Originally posted by puimik View Post
                                Din cate zic ei, si poate ca au dreptate, statul prin confiscarea terenului logic ca a intrat in posesia terenului. Daca statul vrea sa il vanda, ei zic ca nu e necesar sa ii evacueze inainte, ei vrand sa plateasca chirie si sa ramana in continuare acolo. Ori una e sa platesti o chirie fie ea si la stat (daca nu mai vinde terenul) sau plateste o chirie la noul proprietar care cumpara terenul. In cazul in care noul proprietar nu vrea sa inchirieze atunci le da un timp de X luni de zile sa isi mute echipamentele si aia e.

Dar din cate zic ei (antenele) statul nu vrea sa ia in calcul nici una din aceste optiuni, statul vrea doar sa ii dea afara si mai vede el dupa aia daca si cand vinde terenul. Ceea ce mi se pare o idiotenie extrema.
                                Originally posted by skd_ozenel View Post
                                (...)
                                Legea e lege pentru toti.
                                Pai in cazul asta legea se aplica dupa cum trebuie sau dupa cum vrea cine o aplica?
                                Exact ca in cazul politistului de mai sus, imi da amenda 5 lei ca am logan si asa vrea el, sau imi ia permisul si-mi da si amenda 500 de lei (pentru aceeasi abatere) ca am porsche si asa vrea el, ca are ciuda pe astia cu porsche.

Ori suntem stat de drept, ori nu mai suntem?

Originally posted by Cezar View Post
                                (...)
                                "Vai... se defiinteaza antenele" - a dat cineva vreo hotarare prin care se interzice emiterea emisiunilor?
                                (...).
                                Asta ca si cum politistul nu-mi ia permisul, deci am dreptul sa conduc, dar imi ia masina.
                                Last edited by Fanez; 21 February 2016, 11:17. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google