If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Se dau datele problemei: am nevoie de o masina de oras mica, sa consume putin, cutie automata (sa conduca si sotia),AC; buget- 2,500-3,000 EUR.
Vreau sa menajez SAAB ul care e cal de cursa lunga, nu sa il frec prin oras.
Ce recomandati?
Eu as merge pe Smart, dar am inteles ca are ceva probleme de fiabilitate.
Colegul initiator zicea "sa consume putin"...iar acel 8 urban numai mic nu e!
@ eugenmanea:
Cel mai bine ar fi ca sotia sa invete sa conduca cu cutie manuala. Ne e chiar asa de greu (zice sotia mea).
Astfel, gama de posibilitati se diversifica mult si ajuta si la problema consumului stiut fiind ca automatele sunt mai insetate.
Alde C1/Aygo/107...sunt excelente pentru ce doriti dumneavoastra.
Am condus destul de mult un 107 (4 usi) cu motor de 1 litru si chiar mi-a placut cum se misca prin oras si cu un consum de pana in 6%.
Consumul creste in momentul in care ai in masina 4 persoane sau inghesui 5.
am mers intr-o zi cu o micra automata si mi-a placut. sincer nu stiu motorul , dar era fasneata. consumul nu m-a interesat. defapt nici nu prea conteaza cansumul la buburuzele astea. mai bine te interesezi cat costa un spoiler , un far... :P
LE Mini sunt scumpe la intretinere? Cu fiabilitatea cum sta?
Cred ca am putea sa renuntam la automata daca masina s-ar numi Mini.(eventual o pun pe GPL)
De genul
Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.
Mini este cea mai inutila masina care a existat vreodata in istoria universului, dar care se vrea o masina cool (este cool daca vrei sa impresionezi fetele care o ard pe la terasele din Dorobanti), iar aici ma refer si la ala clasic, si la remake-ul asta de umbla liber pe strazile de pe planeta. O masina care nu e nici sport, dar nici confortabila - are o suspensie care te face sa scapi de toate pietrele de la rinichi; motorul ala de 1.6 (116cp) are un consum de Bucuresti care se apropie de consumul unui GTI (2.0 TFSI); un potbagaj bun doar pentru cumparaturile de la Mega Image, pe care le faci de la serviciu in drum spre casa (o paine, o sticla de apa si un pachet de tigari).
Te mai intereseaza sa stii despre fiabilitate avand in vedere descrierea de mai sus?
Ca idee atunci cand mi-am schimbat distributia in service era si un Mini , ii demontase toata fata ca sa ajunga sa schimbe ceva pe la comnpresorul de AC , arata horror , imi inchipui cate piese au fost desfacute doar ca sa ajunga la compresor . Credeam ca Meganul II este cea mai dificila masina de servisat(aduceti-va aminte de schimbarea unui bec la Megane) dar Mini il intrece.
sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
la mini se ridica capota cu tot cu faruri ! stiati asta ? genul ala de masina car mai intai e desenata , apoi se ingramadesc piesele sub ea (ca frantuzoaicele).
e o basina obosita cu aere de "trendi". nu mai zic ca daca e faultata o repari de zici ca-i bentley. casco iese din discutie , ca e veche ! dupa 2 ani maxim o vei uri !
eu ma gandeam la ceva de maxim 10 ani , km putini , practica , pe care o revinzi dupa cativa ani fara sa fi pierdut prea mult la ea.
ps: poate mai mergi si tu prin oras cu ea , deci fiat 500 sare din schema , frumosule ... :P
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment