mai Fane, da-o dracu, tu conduci metroul pe langa sine, ca asa vrei, mai sari statiile ca asa crezi tu ca-i fain? daca esti memebru in consiliul de administratie se aplica democratia aia de care vorbesti tu. daca esti simplu muncitor se aplica legea, care are la baza tot un sistem democratic de vot, de reprezentare, etc. ia tu inca 2 colegi si votati pe care sa-l jefuiti, cam asa intelegi tu democratia la locul de munca, egal ca va zice seful "azi nu dam in cap la nimeni". ba dam, ca asa ne-am hotarat noi. e democratic in grupul vostru, dar ilegal, pt ca democratia presupune sa faci ce vrei atata timp cat nu lezezi pe altul. deci, la final, e totusi nedemocratic. eu inca nu m-am prins daca confunzi lucrurile, sau daca intentionat le duci in directia dorita de tine...
Gec, cursurile alea de etica academica ar trebui facute la liceu, la orele de educatie civica. degeaba ii spui unuia de 35 de ani ca nu-i ok sa fure, cand el de 20 de ani cu asta se ocupa deja. si nu cred ca nu realizeaza ca spaga, softul hackuit, etc, nu sunt legale masura e ok, sa nu ma intelegi gresit, chiar foarte buna, dar cred ca trebuie implementata mai devreme in sistem. si trebuia implementata cu ani de zile in urma. una bucata bila alba pt menestrelul asta...sa vedem urmatoarele miscari, ce si cum va face. invatamantul e praf, si cuios daca reusesc sa-l resusciteze cumva sau se doreste intr-adevar distrugerea completa si doar din cand in cand mai apare cate-o chestie buna.
Gec, cursurile alea de etica academica ar trebui facute la liceu, la orele de educatie civica. degeaba ii spui unuia de 35 de ani ca nu-i ok sa fure, cand el de 20 de ani cu asta se ocupa deja. si nu cred ca nu realizeaza ca spaga, softul hackuit, etc, nu sunt legale masura e ok, sa nu ma intelegi gresit, chiar foarte buna, dar cred ca trebuie implementata mai devreme in sistem. si trebuia implementata cu ani de zile in urma. una bucata bila alba pt menestrelul asta...sa vedem urmatoarele miscari, ce si cum va face. invatamantul e praf, si cuios daca reusesc sa-l resusciteze cumva sau se doreste intr-adevar distrugerea completa si doar din cand in cand mai apare cate-o chestie buna.
Comment